Genebre, S.A. - Actuadors pneumàtics

GNP

Actuador pneumàtic d'alumini: amb una construcció compacta de pinyó i doble corredissa

Fotografia de Actuador pneumàtic d'alumini

L'actuador pneumàtic d'alumini GNP amb pinyó i corredissa presenta un disseny amb una construcció compacta de pinyó i doble corredissa en el pistó per obtenir una posició de muntatge simètrica, un alt cicle de vida i una acció ràpida; la rotació inversa es pot aconseguir fàcilment en obra, simplement invertint les corredisses dels pistons.

El cos de l'actuador està construït en alumini extrusionado, segons ASTM6005, i inclou un anodizado dur que permet aconseguir una protecció a la corrosió interna i externa, i un fi acabat intern del cilindre amb el qual s'obté un baix coeficient de fricció. La superfície exterior incorpora l'aplicació de pintura en polièster blau, aconseguint una major resistència als agents atmosfèrics.

L'actuador pneumàtic d'alumini GNP de Genebre incorpora múltiples coixinets i guies en les corredisses i pistons, de baixa fricció, amb el que s'aconsegueix un alt cicle de vida. Per aconseguir una major seguretat i resistència a la corrosió, s'han dissenyat els molls de recuperació en els actuadors de simple efecte, formant cartutxos modulars de ressorts precargados, amb un revestiment especial.

Amb la mecanització de les dents en pinyó i pistó completament elaborats a màquina ofereix “una màxima eficàcia i un exacte i suau xoc entre corredissa i pinyó”.

Aquest actuador s'ha elaborat de conformitat amb les últimes especificacions: ISO5211, DIN 3337 i Namur per possibilitar l'intercanvi de productes i un fàcil muntatge d'electrovàlvules, interruptors finals de carrera i altres accessoris.