Gitma, Mobiliario, Parques y Ocio Urbano - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Gitma, Mobiliario, Parques y Ocio Urbano
Sangroniz, 2
48150 Sondika (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944710613  
🖷:  +34‑944536121
w:  www.gitma.com
Empresa subministradora d'elements de mubiliario urbà modular i parcs infantils.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Gitma, Mobiliario, Parques y Ocio Urbano

En Gitma, creiem que la ciutat del futur és una ciutat modular, on el disseny de prefabricats modulars substituye amb avantatge a l'obra civil, amb menor cost i major rendibilitat. El treball dels quals formem Gitma, consisteix a posar a la disposició de l'urbanista elements de mobiliari urbà modular, sense obra civil i de baix manteniment.

El nostre mobiliari urbà, i els nostres parcs infantils són modulars i sense obra civil, amb multitud de peces complementàries per construir aquell entorn que vostè ha dissenyat.
Clar, la nostra empresa no és solament els nostres productes, fan falta altres eines per satisfer-li del tot.

És imprescindible:
Que vostè compti amb informació ràpida.
Que pugui obtenir un pressupost immediat.
Que sàpiga que el nostre mobiliari resol, i…
Que tingui la confiança que el que necessiti, ho tindrà, just, quan li sigui necessari.

Solament esperem ser una eina útil per a la seva gestió.

Serveis de la xarxa comercial gitma

Informació i Pressupostos:
Nostra original pagina web li facilita tota la informació, fitxes tècniques de tots els nostres productes, i si ho desitja un pressupost immediat. Si no troba el que busca, cridi'ns, els nostres comercials estaran encantats d'atendre-li.

Assessorament tècnic:
Tot està en nostra pagina web, però si no s'arregla o necessita puntualitzar, no dubti a cridar i els nostres tècnics li orientaran.
Màrqueting: Informar-li és la nostra obligació, per això, amb freqüència li enviem recordatoris del millor del nostre catàleg i li convidem a les fires on pot veure els nostres productes al natural.

Instal·lació:
Som molt gelosos del bon acabat i estem orgullosos del nostre equip de muntadors que només li donaran satisfaccions.

Manteniment post venda:
No se sentirà abandonat, sempre tindrem reposició, el millor client és un client satisfet i només els productes ben mantinguts parlen bé de qui els produeix.

Xarxa Comercial:
Els nostres tècnics comercials coneixen a fons el catàleg complet i poden aconsellar-li sobre la millor opció, el pressupost més adequat i la instal·lació més convenient. Només valen els que saben. Confiï en nosaltres perquè ens agrada el que fem, sabem fer-ho, i som capaços de contagiar entusiasme.