Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reciclajes Sanguesa adquiere un nuevo equipo Geesinknorba GPM III

Reciclatges Sanguesa adquireix un nou equip Geesinknorba GPM III

21/05/2012

21 de maig de 2012

Els orígens de Sanguesa, ciutat navarresa situada a uns 40 km de Pamplona, daten de l'Edat Mitjana, contacte en l'actualitat amb una població propera als 5.000 habitants. La gestió de la recollida i transferència de residus és una tasca molt important per al municipi, per la qual cosa per realitzar aquesta activitat l'ajuntament ha volgut comptar amb els serveis de l'empresa Reciclatges Sanguesa.

Aquesta companyia, per augmentar la seva eficiència, acaba de rebre un nou vehicle de recollida Geesinknorba GPM III, un dels cinc que ha sol·licitat a Geesinknorba Espanya para renoval la seva flota. Les especificacions de la nova unitat inclouen l'equipament del GPM III 12L22, de 12 m3 i configuració estreta, que li dóna una amplària total d'amb prou feines 2,2 m, la qual cosa facilita la recollida en àrees d'accés limitat. També equipa un elevador GCB 1000 que pot manejar contenidors DIN de 80 a 1.100 litres de capacitat, amb sistema d'obertura de tapes per a diferents versions.

La nova unitat també incorpora el sistema Smartpack que gestiona l'oli hidràulic necessari per realitzar les operacions de compactació i d'elevació. Amb això s'aconsegueix importants avantatges en reducció d'emissions i de disminució de la petjada de carboni, en usar menys oli i emprar les mínimes revolucions requerides per a les operacions.

Lliurament del nou equip Geesinknorba GPM III a Reciclatges Sanguesa
Lliurament del nou equip Geesinknorba GPM III a Reciclatges Sanguesa.
Entre el seu múltiple equipament destaquen els controls en cabina que poden ser usats per ajustar la pressió de la compactació, alguna cosa molt útil quan es treballa amb materials com el vidre. També s'inclou una bomba de cabal variable, sistema remot de diagnòstic de fallades i un sistema centralitzat de greixatge.

El nou equip ha estat muntat sobre xassís MAN TGS 18.320 4x2 amb motor LL Euro 5 EEV, i amb una caixa del canvi automàtica de 12 velocitats ZF ASTRONIC, que permet reduir el cansament de l'operador. El xassís també equipa suspensió pneumàtica, retardador de frenat i un sistema de pesaje perquè el vehicle no superi el màxim pes autoritzat.

El nou vehicle recollirà residus de tres tipus en contenidors d'1.100 litres: verd (residuals i orgànics), blau (paper i cartró) i groc (plàstics). El servei de recollida serà subministrat mitjançant un conductor i dos operaris, encarregats aquests últims del buidatge dels contenidors en la part posterior del vehicle.

En conclusió, els residents de Sanguesa gaudiran un servei de recollida i reciclatge més eficient, proporcionat pel nou vehicle Geesinknorba GPM III.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis