Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geesinknorba suministra la primera unidad satélite Rossi para el municipio de Abanto y Ciérvana

Geesinknorba subministra la primera unitat satèl·lit Rossi per al municipi d'Abanto i Ciérvana

14/05/2012

14 de maig de 2012

El municipi d'Abanto i Ciérvana, situat proper a Bilbao, compta amb una població de 10.000 habitants. Fins a fa uns 20 anys va comptar amb una pròspera indústria minera que es remuntava al segle I a. de C. quan Plinio va descobrir la possibilitat d'extreure ferro d'aquestes terres.

La ciutat ha aprofitat aquesta llarga història extractora convertint-se en una gran atracció turística per als amants de la mineria, comptant amb un museu especialitzat i una ruta per diferents mines obertes al públic.

Unitat satèl·lit Rossi R200 subministrada per Geesinknorba Espanya
Unitat satèl·lit Rossi R200 subministrada per Geesinknorba Espanya.
La gestió dels residus en aquest municipi, que compta amb àrees urbanes i rurals, és a càrrec de l'empresa privada GMSM. El mètode primari de recollida es realitza mitjançant els tradicionals vehicles de càrrega posterior, que permeten buidar contenidors d'1.000 litres de capacitat. També s'ha introduït un sistema de recollida subterrània, que empra igualment contenidors d'1.000 litres situats sota terra. I a més es fomenta la recollida selectiva mitjançant iglús de paper, cartró i plàstics (el vidre és també recollit en iglús però aquesta activitat la realitza l'empresa pública Garbiker).

GMSM necessitava adquirir un vehicle satèl·lit de recollida més petit per escometre el seu servei a les àrees rurals i, després d'avaluar quin podria ser la millor solució, es va decantar per una unitat Rossi R200 de Geesinknorba Espanya. El nou equip compta amb una capacitat de 7 m3 i equipa un cos i una tremuja d'acer completament segellats. Això suposa un avantatge notable perquè permet retenir tots els lixiviados produïts durant el procés de compactació. També compta amb un sistema d'elevació que permet manejar contenidors des de 80 fins a 1.100 litres de capacitat, amb obertura de tapes. Això permet satisfer els requeriments de GMSM de poder treballar amb contenidors de 250, 360 i 1.000 l, així com el poder operar en districtes rurals.

El cos ha estat muntat sobre un xassís Isuzu P75-2900 en configuració de dos eixos i 7,5 tones de PMA. Per reduir la fatiga de l'operador el xassís està equipat amb transmissió automàtica. La cabina pot portar fins a tres passatgers i compta amb un indicar acústic i càmera en color per a la inversió de marxa, aire condicionat, fre d'estacionament addicional i ajust de velocitat.

La unitat Rossi R200 permet treballar amb contenidors de 250, 360 i 1.000 l
La unitat Rossi R200 permet treballar amb contenidors de 250, 360 i 1.000 l.
Els principals beneficis del Rossu R200 resideixen que pot descarregar sobre una unitat major Geesinknorba GPM II quan està ple, la qual cosa ajuda a millorar la productivitat en la ruta de recollida i redueix els costos operatius.

En resum, els districtes rurals d'Abanto i Ciérvana es beneficiaran del nou vehicle Rossi R200 a causa de la seva habilitat per accedir per carrers estrets així com per les reduïdes emissions que produeix una unitat tan compacta.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis