Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pamplona adquiere a Geesinknorba varios recolectores de carga lateral
Les noves unitats se sumen a la completa flota Geesinknorba que ja treballa a la capital navarresa

Pamplona adquireix a Geesinknorba diversos recol·lectors de càrrega lateral

Redacció Interempresas13/04/2012

13 d'abril de 2012

A Pamplona, amb una població de 200.000 habitants que es veu incrementada enormement durant les seves Sanfermines, la recollida d'escombraries és una tasca molt important. Per dur-la a terme, la ciutat confia en una flota de vehicles de recollida que ha estat subministrada per Geesinknorba Espanya.

Aquesta flota comprèn tant recol·lectors de càrrega posterior com a lateral. Els primers pertanyen a la Seriï N de Geesinknorba, del tipus RL200 GPM II i GPM III, amb capacitat variable. Aquestes versions treballen en el centre de la ciutat i àrees rurals emprant tres tipus diferents de contenidor: per a desaprofitaments residuals i orgànics, paper i cartró, i plàstic. El vidre és recollit de forma independent en iglús per l'Ecoembes.

Un dels recol·lectors de càrrega lateral AMS CL1-N adquirits a Geesinknorba Espanya
Un dels recol·lectors de càrrega lateral AMS CL1-N adquirits a Geesinknorba Espanya.

El servei és gestionat per FCC en representació de l'Ajuntament de Pamplona, i es realitza durant la nit a la ciutat, i al llarg del dia a les zones rurals.

El sistema de càrrega posterior requereix d'un conductor per portar el camió i de dos operaris a la zona posterior per buidar els diferents contenidors amb l'ajuda d'un mecanisme d'elevació. Una vegada buidats, el personal retorna els contenidors a la seva ubicació i el camió es desplaça al següent punt de recollida.

Noves unitats de càrrega lateral

Més recentment, Pamplona ha invertit en la compra de dos recol·lectors de càrrega lateral AMS CL1-N, adquirits a Geesinknorba Espanya. Les noves unitats recolliran deixalles residuals i orgànics, paper i cartró, i plàstics, de contenidors de fins a 3.200 litres de capacitat en zones residencials dels afores de la ciutat. Les unitats són de 25 m3 de capacitat i tenen una tremuja de 5,6 metres. Per mantenir els nivells de soroll al mínim i ajudar a reduir la petjada de carboni, aquestes unitats AMS empren una presa de força Denison de baixa velocitat que permet treballar a 900 rpm. Altres característiques destacables d'aquests equips són el seu sistema central de greixat i la coberta de la tremuja.

Les noves unitats han estat muntades en camió MAN TGS 26.320 6x2 amb adreça posterior i 26 tones de PMA. El xassís incorpora un motor Euro V EEV i una transmissió automàtica ZF Astronic de 12 velocitats. El xassís MAN també incorpora suspensió pneumàtica i sistema de frenat amb retard.

La ciutat de Pamplona es va decidir per la compra d'aquests recol·lectors de càrrega lateral AMS CL1-N després d'escoltar de boca del seu soci FCC la seva provada fiabilitat i tracció. FCC ha emprat ja aquests equips en molts altres municipis de tota Espanya. S'obtenen amb ells també majors estalvis de costos ja que el sistema lateral requereix d'un sol conductor i no dels dos operaris tradicionals de la versió de càrrega posterior.

La càrrega lateral presenta diversos avantatges sobre la posterior, com uns menors costos en personal
La càrrega lateral presenta diversos avantatges sobre la posterior, com uns menors costos en personal.

Aquestes unitats disposen també de sistema GPS, per la qual cosa les seves rutes poden ser reproduïdes en el centre de gestió i es facilita el poder cobrir temporalment baixes dels conductors dels vehicles.

En resum, amb la inversió en aquests nous recol·lectors de càrrega lateral AMS de Geesinknorba, Pamplona serà capaç de subministrar un sistema de gestió de residus sostenible tant per als habitants de la ciutat com per als nombrosos turistes que acull.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis