Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aislamiento acústico para mejorar la calidad de los locales de ocio
El bar musical Free Style, antic bar El seu, ja compta amb la certificació acústica atorgada per Audiotec

Aïllament acústic per millorar la qualitat dels locals d'oci

Redacció Interempresas02/04/2012

2 d'abril de 2012

El passat dia 8 de març, es va inaugurar el primer local musical d'oci nocturn, el Free Style, situat a la zona de l'Antiga que ha estat adaptat a la Llei 5/2009 de 4 de juny del Soroll de Castella i Lleó. L'adequació acústica del local realitzada per Audiotec, empresa d'enginyeria especialitzada en control del soroll, compleix amb el Reglament Municipal sobre Protecció del Medi ambient contra l'emissió de sorolls i vibracions de l'Ajuntament de Valladolid.
El bar musical Free Style ja compta amb la certificació acústica atorgada per Audiotec
El bar musical Free Style ja compta amb la certificació acústica atorgada per Audiotec.

Els treballs duts a terme per Audiotec, d'acord amb les necessitats expresses del client per a la millora òptima en la qualitat del seu local d'oci, abasten diferents aspectes tècnics d'execució de l'aïllament acústic tant a l'interior com en l'exterior del local:

- Tractament de façana mitjançant el disseny personalitzat i instal·lació de fusteria acústica per evitar l'emissió de sorolls a l'exterior.

- Aïllament al soroll aeri de l'establiment, arribant fins als 72 decibels.

- Anàlisi dels sorolls provocats per la maquinària de l'establiment i proposta de mesures correctores.

- Execució de les solucions proposades, adaptades a la idiosincràsia del local, que permeten aconseguir el nivell d'aïllament desitjat sense incórrer en costos elevats gràcies a l'optimització de l'aïllament existent.

Els valors d'aïllament obtinguts han estat certificats mitjançant assajos in situ realitzats pel propi laboratori d'Audiotec, acreditat per ENAC i referent a Espanya quant a assajos acústics.

Pel que fa a l'emissió dels equips musicals, Audiotec ha realitzat la instal·lació del seu innovador sistema de limitació de so, que permet obtenir una qualitat òptima de so sense sobrepassar en cap cas els límits establerts dins de la normativa.

Totes aquestes millores donen com resultat un major confort acústic dels habitants dels habitatges confrontants, millores que han demostrat la seva efectivitat en altres establiments al llarg dels últims anys i que són corroborades per la disminució de denúncies que es ve observant des de l'aplicació de les mesures del Pla Municipal Contra la Contaminació Acústica, resultat de la realització del Mapa de Soroll de la capital val·lisoletana.

Finalment el condicionament de l'establiment ha estat certificat mitjançant la instal·lació d'una placa justificativa, expedida per l'empresa, que es troba en la façana del local. Es tracta d'un pas més per part del sector de l'hostaleria que demostra la seva voluntat per complir amb la normativa i adaptar els seus locals a la Llei del Soroll de Castella i Lleó.

Empreses o entitats relacionades

Audiotec Ingeniería Acústica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis