Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Málaga amplía su flota de vehículos sostenibles
L'àrea de Medi Ambient del consistori malagueny ha adquirit nous vehicles per a la seva flota de neteja

Màlaga amplia la seva flota de vehicles sostenibles

Redacció Interempreses15/03/2011

15 març 2011

La clara aposta per la sostenibilitat i l'estalvi de combustible a l'una de l'augment de l'eficàcia en els treballs de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans que realitza Limasa segueix avançant amb la incorporació de noves unitats que portaran motoritzacions ecocompatibles de baix impacte ambiental.

El passat 7 de març es va fer la presentació oficial dels nous vehicles, que van ser els següents:

  • 25 Vehicles auxiliars de neteja amb motorització bifuel GLP.
  • 20 Vehicles auxiliars de neteja amb motorització benzina.
  • 16 Motos d'inspecció amb motorització híbrida.
  • 4 Camions de recollida de contenidors soterrats de càrrega superior.
  • 2 Contenidors auto-compactadors
Amb el nou vehicle auxiliar de neteja de doble alimentació gasolina-GPL (gas liquat de petroli) i elèctrics...
Amb el nou vehicle auxiliar de neteja de doble alimentació gasolina-GPL (gas liquat de petroli) i elèctrics, l'Àrea de Medi Ambient continua la seva aposta per una mobilitat sostenible.

Vehicles auxiliars de neteja eco-compatibles

Combinen ecologia, estalvi, agilitat i capacitat de càrrega en un vehicle únic. Amb el nou vehicle auxiliar de neteja de doble alimentació gasolina-GPL (gas liquat de petroli) i elèctrics, l'Àrea de Medi Ambient continua la seva aposta per una mobilitat sostenible. El vehicle més a l'avantguarda en la seva categoria, un vehicle de treball al ritme dels temps, amb una marcada consciència ecològica.

Conscient del problema mediambiental, l'Àrea de Medi Ambient del consistori malagueny aposta per la utilització de materials reciclables, la màxima atenció al consum i l'eficiència del motor com a prioritats principals en els equips de la flota de neteja. Per això, i amb els nous vehicles auxiliars, el servei de neteja viària del expressa una nova consciència ecològica a través d'un nou sistema per estalviar despeses de combustible.

Els nous vehicles auxiliars de neteja són vehicles compactes per fora i grans per dins, perfectes per enfrontar-se amb desimboltura al transport en trajectes de curta i mitja distància.

Ara, l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Màlaga és més ecològica que mai gràcies a la solució que suposa la doble alimentació gasolina-GLP que el converteix en un dels vehicles menys contaminants del seu sector. Respectuós, a més, amb les restriccions més severes en matèria de reducció de la contaminació, aquests vehicles satisfan sense cap tipus de problema la normativa Euro4 i conjuguen a la perfecció els notables punts forts de la gamma amb la màxima economia de funcionament.

L'Àrea de Medi Ambient incorpora amb aquests nous vehicles de neteja viària, a més, una ànima ecològica que assegura uns nivells d'emissió acústica tan baixos que permeten que puguin treballar al centre històric totalment integrats amb l'entorn urbà. Així mateix el radi de gir mínim i les seves reduïdes dimensions garanteixen l'accessibilitat en carrers i llocs estrets.

Aquests vehicles destaquen per:

  • notable reducció d'emissions acústiques.
  • la màxima agilitat, amb un radi de gir 3,7 metres.
  • màxima accessibilitat al va de càrrega, amb 3 laterals de caixa practicables.
  • major eficàcia i una major rapidesa en les operacions de recollida.
  • capacitat de càrrega pròpia de vehicles de majors dimensions, fins 665 quilos.
  • sistema d'injecció seqüencial de fases, amb control electrònic de la gestió, capaç de garantir un elevat rendiment amb consums molt reduïts.
  • reducció del 24% dels valors d'hidrocarburs i monòxid de carboni i del 16% dels valors d'anhídrid carbònic.

Camions de recollida de contenidors soterrats de càrrega superior

Són equips de treball compostes per un xassís Volvo, model FES 62 hi-direccional, una carrosseria Geesink-Norba GPMIII-KT2 i un braç grua Fassi F210A Evolution. Pel que fa al xassís Volvo FES 62 hi-direccional destaca el compliment de la normativa Euro5; baix nivell de soroll, gràcies a l'avenç de la injecció de combustible variable, la tecnologia de combustió òptima amb la tecnologia SCR, (Reducció Catalítica Selectiva) per al tractament posterior en els gasos d'escapament. A més, prop del 95% del camió és reciclable i aproximadament una tercera part dels components prové de materials reciclats (33% del pes). Tots els components de plàstic que pesen més de 50 grams porten una etiqueta per facilitar la seva identificació i posterior reciclat. En aquest model la caixa del canvi automàtica amb una gamma de relacions de transmissió que la converteixen en l'opció adequada per a serveis municipals. Les cabina de formes suaument arrodonides que ofereix una baixa resistència a l'aire, el que contribueix a reduir el consum de combustible la qual cosa proporciona un clar avantatge des dels punts de vista financer i mediambiental. EBS-MED, és un sistema de resposta ràpida que redueix la distància de frenada.

Per al servei tècnic l'empresa compta amb instal·lacions a Màlaga, amb una superfície de 22.000 metres quadrats.

D'altra banda, de la carrosseria Geesink-Norba GPMIII-KT2 destaca

  • la capacitat d'absorció de residus de 10 m 3 / minut.
  • el grau de compactació de 600 kg / m 3.
  • el sistema d'estalvi d'energia 'Smartpack' que redueix en un 20% les emissions de gasos i emissions sonores. Aquest sistema permet també un estalvi de combustible de 2.500 euros anuals per vehicle.
  • tot l'equip, inclòs l'elevador només té 10 punts de greixatge, la qual cosa implica un mínim manteniment.
  • la carrosseria és la de menor pes del mercat en la seva categoria.
  • la capacitat de la tremuja és de 8 m3, el que es tradueix en un estalvi de combustible, major rapidesa de recollida a cada recorregut i menor desgast de l'equip de treball.
  • l'elevador amb moviment de pujada curvilini assegura menys avaries, menys manteniment i major capacitat d'elevació.
  • el mecanisme de premsa, punter en el mercat, evita desgastos i embussos.

Pel que fa a al braç de la grua Fassi 210A Evolution destaca per la seva capacitat de càrrega (10 metres i 1.705 quilos), un moment d'elevació de 20 tones / metre, un sistema de gestió dels dispositius de seguretat completament automàtic, incorpora informació sobre l'estat de la màquina, proporcionada directament a l'usuari per la pantalla gràfica i inclou un sistema de monitorització de les funcionalitats dels components.

Camions de recollida de contenidors soterrats de càrrega superior són equips de treball compostes per un xassís Volvo FES 62 hi-direccional...
Camions de recollida de contenidors soterrats de càrrega superior són equips de treball compostes per un xassís Volvo FES 62 hi-direccional, una carrosseria Geesink-Norba GPMIII-KT2 i un braç grua Fassi F210A Evolution.

Motos d'inspecció híbrides

Una altra de les noves incorporacions han estat les motos d'inspecció híbrides. Es tracta d'un nou i avançat vehicle que integra la tradicional propulsió tèrmica de baix impacte ambiental amb la motorització elèctrica de zero emissions. Les Piaggio MP3 són un 'scooter' amb tecnologia híbrida paral·lela que, a més, incorporen tecnologia 'plug-in' amb bateries de liti.

La possibilitat de càrrega en la xarxa unida a un temps de càrrega de només 3 hores, transformen al ciclomotor en el líder del sector.

En modalitat elèctrica pura, el ciclomotor híbrid apaga el motor d'espurna, transformant-se en un silenciós vehicle elèctric de zero emissions gasoses.

Particularment útil en les maniobres d'aparcament és la modalitat de marxa enrere, que aprofita l'empenta del propulsor elèctric.

Les motocicletes tenen dos modes de funcionament:

  • completament elèctric i, per tant, amb zero emissions contaminants.
  • mixt, combinant el motor de gasolina i l'elèctric amb una reducció del consum del 54%.

Aquest model té les emissions més reduïdes del mercat en la seva categoria: 40 quilos de CO 2 per quilòmetre recorregut. El seu consum en mode híbrid amb prou feines arriba als 1,7 litres cada 100 quilòmetres.

Aquests nous vehicles de neteja viària asseguren uns nivells d'emissió acústica tan baixos que permeten que puguin treballar en el centre històric de...
Aquests nous vehicles de neteja viària asseguren uns nivells d'emissió acústica tan baixos que permeten que puguin treballar en el centre històric de la ciutat.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    06/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis