Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El transporte urbano de Santiago de Compostela recibe 5 unidades de MAN

El transport urbà de Santiago de Compostel rep 5 unitats de MAN

15/02/2011

15 febrer 2011

La plaça de l'Obradoiro de Santiago de Compostel es va convertir el passat dia 8 de febrer a escenari de la presentació de les cinc noves unitats MAN que s'incorporen al servei de transport urbà de la ciutat, gestionat per Tusse. Els cinc vehicles s'han fabricat sobre xassís MAN A22 de pis baix continu, anomenat NL 283 F amb certificació d'emissions EEV, amb motoritzacions de 280 CV i amb carrosseria City Versus de Castrosua. La principal característica d'aquesta part de la flota de Santiago és que s'ha retallat el bastidor tradicional de 12 metres per deixar-lo en 10,8 metres, el que permet als vehicles adaptar molt millor als carrers de la ciutat. Els voladissos s'han mantingut, de manera que el que s'ha reduït és la distància entre eixos.

Tot i això, els vehicles disposen de 26 seients i capacitat per a 65 persones de peu, més l'espai destinat a la cadira de rodes.

Els cinc nous vehicles s'han fabricat sobre xassís MAN A22 de pis baix continu...
Els cinc nous vehicles s'han fabricat sobre xassís MAN A22 de pis baix continu, compten amb 26 seients i capacitat per a 65 persones de peu i una cadira de rodes.
Entre les característiques dels vehicles destaca l'ampliació dels angle de visió del conductor i la millora del lloc de conducció, les millores en l'arquitectura i habitabilitat interior, els sistemes homologats per retenció de cadires de rodes, el sistema de bloqueig del vehicle amb portes obertes o l'nous sistema de barres i agafadors interiors, que permeten una major agilitat en el moviment dels viatgers dins de l'autobús i aporten una major comoditat als usuaris que viatgen drets. A més, els autobusos incorporen nous pilots de grans dimensions i fars antiboira. Tot això se suma als elements de seguretat activa i passiva que caracteritzen els autobusos urbans de MAN, com ara el sistema de frens pneumàtic, amb regulació electrònica EBS, que integra els sistemes d'antibloqueig de frens ABS i el sistema de control de pèrdua de tracció ASR. Així mateix és destacable el sistema de suspensió amb regulació electrònica ECAS, que integra les funcions d'agenollament (kneeling) i elevació / descens.

Pel que fa a la qualificació mediambiental, els vehicles presentats compleixen la normativa EEV (Enhanced envronmentally Vehicles), que és la normativa anticontaminant més exigent en el mercat, més exigent que la normativa vigent (Euro V), sense necessitat d'additius (com AdBlue) .

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis