Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las barredoras Johnston son las perfectas aliadas para el mantenimiento de las vías urbanas
Els carrers, com una patena

Les escombradores Johnston són les perfectes aliades per al manteniment de les vies urbanes

Redacció Interempreses03/11/2010

3 novembre 2010

La neteja dels espais i vies urbanes representa una important partida en els pressupostos municipals, tant per a personal com, és clar, equipaments i vehicles. En aquest apartat, en els darrers anys diverses empreses han apostat per desenvolupar models que simplifiquin i millorin el treball diari d'aquests equips. És el cas de Johnston, marca britànica especialista en escombradores per a neteja urbana que Geesink comercialitza a Espanya.

El seu catàleg comprèn un bon nombre de models indicats per a diferents necessitats, ja sigui en carrers estrets, amb reciclatge d'aigua, escombrat i aspiració o fregat, entre altres, que vénen a completar l'oferta de Geesink quant a recollida i recuperació de residus urbans .

Com operar en espais reduïts, com a zones urbanes i de vianants

Una opció és la escombradora compacta CN101, d'un metre cúbic de capacitat, una màquina versàtil i manejable indicada per a zones urbanes i de vianants on l'espai és reduït. Aquesta màquina destaca pel seu elevat rendiment de rastreig, les seves baixes emissions i el seu reduït cost de manteniment, una cosa cada vegada més apreciat pels departaments municipals. La simplicitat del seu disseny permet llargs intervals entre serveis de manteniment, el que es tradueix en el 50% menys de serveis durant la vida de l'escombradora en comparació amb altres màquines en la seva classe.

Destaca també pel seu motor, Deutz 3-cilindres, dièsel de baixa emissió, un factor molt valorat pels responsables mediambientals.

La escombradora CN101 destaca el seu elevat rendiment de rastreig, les seves baixes emissions i el seu reduït cost de manteniment...
La escombradora CN101 destaca el seu elevat rendiment de rastreig, les seves baixes emissions i el seu reduït cost de manteniment.

Pensant en la comoditat de l'operari

Però Johnston també pensa en l'operari a l'hora de dissenyar una escombradora. És el cas de la gamma compacta C200, una escombradora senzilla i d'alt rendiment que proporciona una alta productivitat i òptima potència sense deixar de ser una màquina petita i maniobrable.

Amb una velocitat de desplaçament de 40 quilòmetres per hora, té una capacitat de 1,8 metres cúbics, el que la converteix en la màquina més compacta de la seva classe, el que li assegura també poder accedir a zones on altres màquines no poden. De fet, les seves reduïdes dimensions i una curta distància entre eixos permeten una excel lent maniobrabilitat al voltant del mobiliari urbà, cotxes aparcats o un altre obstacles. Així mateix, la cabina de la gamma C200 ha estat dissenyada per satisfer les necessitats de l'operari: els controls de la cabina, totalment integrats, s'han agrupat segons la seva funció i la gran superfície de vidre proporcionen la millor visibilitat. Compte a més amb un seient del conductor amb suspensió pneumàtica. Pel que fa a emissions, el seu motor VM Detroit Diesel, compleix estrictament la legislació sobre contaminants.

A més, de manera opcional, l'escombradora C200 pot incorporar un Mangot d'aspiració giratori de 3,7 metres de longitud de material lleuger, muntat sobre una plataforma giratòria per accedir a les zones difícils, així com llança manual d'alta pressió i de 10 metres de longitud de mànega, amb rodet retràctil i amb dues toveres diferents i filtres amb ajustament d'obertura en cabina, per a una millor recollida de fulles i altres materials voluminosos.

Les dimensions reduïdes i una curta distància entre eixos permeten a la gamma C200 maniobrar perfectament al voltant del mobiliari urbà...
Les dimensions reduïdes i una curta distància entre eixos permeten a la gamma C200 maniobrar perfectament al voltant del mobiliari urbà, cotxes aparcats o un altre obstacles.

Escombrar i fregar estalviant combustible

Fàcil de manejar, la Johnston CW 200 destaca pel seu reduït cost de propietat gràcies a les baixes revolucions del motor. Es tracta d'una màquina que, durant el procés de rentat, estalvia combustible, redueix les necessitats de servei i allarga la vida útil de la màquina. Aquesta màquina incorpora un dipòsit de polietilè resistents i compta amb un potència de 85 litres per minut, amb una bomba d'aigua de 60 bars i una barra de reg de 1.300 mm, d'accionament hidràulic des de la cabina.

Opcionalment pot incorporar una barra de reg plegable de 1.300 a 2.000 mm, també controlada des de la cabina, a més de broquets baldeadora laterals per rentar sota de cotxes o tanques, un kit d'ompliment per boques de reg, allargant així els períodes operatius.

En el model CW 200, les baixes revolucions del motor permeten estalviar combustible
En el model CW 200, les baixes revolucions del motor permeten estalviar combustible.

Models lleugers sense perdre efectivitat

La gamma d'escombradores C400, amb dues velocitats de trànsit de 25, 40 i 50 quilòmetres per hora, ha estat dissenyada i fabricada per complir amb els cada vegada més estrictes estàndards exigits per als entorns urbans. No obstant això, es tracta d'una màquina altament versàtil, de baixes emissions i alta potència de succió, el que la converteix en tan adequada per a centres urbans com a zones industrials. Amb només 7,5 tones de PMA, són vehicles lleugers i estrets, proporcionant una flexibilitat de funcionament que les fa perfectes per a superfícies de baixa pressió. A més, l'amplada de tan sols 1.650 mm i una distància entre eixos reduïda li permeten arribar fàcilment amb passos i vies molt estretes, ideals per a nuclis antics. La configuració del mecanisme d'escombrat de dos raspalls orientables davanters, de 1.000 mm de diàmetre, també s'ha dissenyat per aconseguir la neteja eficaç de carrerons i cantonades de 90 º.

Tant la versió CX 400 com la CN 400 escombren a una velocitat fins a 16 quilòmetres per hora. En el primer cas, és capaç d'aconseguir velocitats de trànsit de 80 quilòmetres per hora optimitzar el temps en el lloc de treball. En el model CN 400 les velocitats de trànsit estan limitades a 25 o 40/50 quilòmetres per hora. Ambdós models disposen de raspalls davanters orientables, una càrrega útil de 2,5 tones i una opció d'abocament de runes des 1,8 metres que permet una descàrrega des de gran alçada sense necessitat de placa ejector.

Amb una gran capacitat de succió, la escombradora C400 és adequada per a centres urbans, zones industrials o àrees residencials...
Amb una gran capacitat de succió, la escombradora C400 és adequada per a centres urbans, zones industrials o àrees residencials.

Des carrers fins a centres de treball

Per tal d'oferir la màxima versatilitat, Johnston va dissenyar la gamma V com una evolució de la sèrie 600. Les seves característiques van convertir a aquesta nova sèrie adequada tant per a la neteja urbana de carrers com per als centres de treball: el seu mecanisme d'escombrat està dissenyat per obtenir el màxim rendiment amb la màxima protecció contra danys. Es poden muntar sobre diferents tipus de xassís que oscil·len entre les 10 i les 18 tones i els vehicles estan disponibles en tres mides de barredoras.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l. 000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.000 l.400 mm com a màxim. 400 mm com máximo.400 mm com máximo.400 mm com máximo.s com máximo.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.250 litros.0 litros.600 mm com máximo.600 mm com máximo.600 mm com máximo.600 mm com máximo.os com máximo.500 litros.500 litros.500 litros.500 litres. amb una capacitat de càrrega útil nominal fins a 7 tones, una capacitat de dipòsit d'aigua neta de 1.850 litres i una capacitat d'aigua a la tremuja de 1.500 litres. Disposen d'una capacitat nominal de tremuja de 8 metres cúbics i una amplada d'escombrat de 3.600 mm com a màxim. Totes les operacions d'escombrat estan controlades des de la consola principal interior de la cabina. Amb una tremuja d'acer inoxidable resistent a la corrosió, la gamma V compta amb una sòlida construcció de gran robustesa. A més incorpora un sistema de recirculació d'aigua opcional que recicla excés d'aigua existent a la tremuja per ser projectada en el filtre de succió.
Les escombradores de la gamma V incorporen un mecanisme de rastreig dissenyat per obtenir el màxim rendiment amb la màxima protecció contra danys...
Les escombradores de la gamma V incorporen un mecanisme de rastreig dissenyat per obtenir el màxim rendiment amb la màxima protecció contra danys.

Amb opció de reciclatge d'aigua

L'escombradora V Range inclou opcions com el manegot d'aspiració, opció de reciclatge d'aigua, un regulador de pressió del raspall frontal, sistema d'escombratge simultani, motor auxiliar d'alta potència i extensió dels raspalls laterals.

El manegot d'aspiració, disponible en 150 i 200 mm de diàmetre, és una mànega rígida, muntada sobre una plataforma giratòria amb extensió flexible que permet la neteja en un ampli radi de 3,35 metres. Muntada sobre una barra amb moviment giratori de 280 º, proporciona accés al voltant de cotxes aparcats, sobre tanques i dins de conductes per a un buidatge a una profunditat de 2 metres. També es pot equipar amb un manegot d'aspiració lleugera o 'Littasnatch', dissenyat especialment per recollir les escombraries més lleugera de paviments i tanques. Amb un filtre i una mànega flexibles i fàcils de manejar, pot arribar fins a 7 metres.

L'opció de reciclatge d'aigua augmenta significativament la productivitat del escombrat. A més de la capacitat de dipòsit normal, el sistema de recirculació de la carrosseria incrementa el temps en el lloc de treball en més d'un 50%. Controlat des de l'interior de la cabina, el reciclatge de l'excés d'aigua des de la carrosseria al broquet de succió estalvia aigua i redueix l'emissió de partícules de pols.

Per la seva banda, el sistema d'aigua a alta pressió 'Supawash' està indicada per a una neteja ràpida del mobiliari urbà mitjançant una mànega i una llança de mà. L'aigua també es pot desviar cap a una barra de reg d'amplada total muntada en la part davantera o unes barres a la boca d'aspiració per ajudar a eliminar la brutícia més rebel del sòl.

'Powascrub' és el regulador de pressió a terra del raspall frontal, que permet una escarificació addicional de la brutícia compacta. També disminueix el pes del raspall durant les tasques del raspallat lleuger per perllongar la vida útil del raspall.

Amb l'escombratge simultani les màquines d'escombrat Dual despleguen simultàniament els dos raspalls laterals i boques d'aspiració a banda i banda, per aconseguir una amplada màxima d'escombrat de 3,6 m.

Els sacsejadors dels filtres de malles posteriors elèctrics proporcionen un mètode ràpid i eficaç per eliminar paper mullat, fulles i brutícia de la xarxa de succió sense obrir les portes d'accés o la del darrere.

En les escombradores V Range, l'opció de reciclatge d'aigua augmenta significativament la productivitat del escombrat
En les escombradores V Range, l'opció de reciclatge d'aigua augmenta significativament la productivitat del escombrat.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis