Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geesinknorba, en Tecma 2010

Geesinknorba, en Tecma 2010

21/05/2010

21 maig 2010

Nova escombradora compacta CN101
Nova escombradora compacta CN101.

Geesinknorba exposa a Tecma 2010 la nova escombradora compacta CN101, l'última incorporació a l'àmplia gamma de Johnston, l'especialista en escombradores per neteja urbana. La CN101, d'un metre cúbic de capacitat, és una màquina versàtil i manejable, apropiada per escombrar en zones urbanes i de vianants on l'espai és reduït. Combina un elevat rendiment amb un baix cost de manteniment i gran confort per l'operari en un vehicle respectuós amb el medi ambient.

Entre les característiques de la CN101 destaca el seu elevat rendiment de rastreig, les seves baixes emissions i el seu reduït cost de manteniment. La simplicitat del seu disseny permet llargs intervals entre serveis de manteniment, el que es tradueix en el 50% menys de serveis durant la vida de l'escombradora en comparació amb altres màquines en la seva classe.

El cor de la CN101 és un poderós motor Deutz 3-cilindres, dièsel de baixa emissió, la direcció pot triar sobre les rodes davanteres o integral a les quatre rodes que redueix el cercle de gir fins a 3,9 metres, el que es tradueix en una màquina d'alta potència amb una agilitat excepcional.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    06/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis