Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Audiotec recibe el certificado de conformidad con la normativa ISO 14001

Grup Audioteca rep el certificat de conformitat amb la normativa ISO 14001

05/05/2009

5 maig 2009

Recentment, Grup Audioteca ha rebut el certificat que acredita el compliment de la ISO 14001, la norma internacional que regula la gestió de sistemes mediambientals. Aquesta norma proporciona orientació respecte a com gestionar els aspectes mediambientals de les seves activitats, productes i serveis d'una manera efectiva i sense oblidar la protecció del medi ambient, la prevenció de la contaminació i les necessitats socioeconòmiques.

Això certifica l'afany de l'empresa, els estàndards de respecte pel medi ambient li han permès certificar els seus serveis segons aquesta normativa.

La preocupació pel medi ambient, l'opinió pública i les mesures reguladores estan propiciant una nova manera d'entendre l'empresa. Clients, consumidors i accionistes demanen cada vegada més que productes i serveis siguin responsables amb el medi ambient i provinguin de companyies socialment responsables.

I Grup Audioteca manté un clar compromís amb la prestació de serveis de qualitat als seus clients, amb la protecció i conservació del medi ambient i amb la prevenció de riscos laborals. En aquesta línia assumeix la voluntat de millorar de manera contínua l'eficàcia dels seus sistemes de gestió i satisfer les expectatives del client, adoptant les mesures necessàries.

La normativa ISO 14001 certifica els estàndards de qualitat pel que fa a la gestió mediambiental
La normativa ISO 14001 certifica els estàndards de qualitat pel que fa a la gestió mediambiental.

Empreses o entitats relacionades

Audiotec Ingeniería Acústica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis