Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Audiotec participa en la segunda edición del 'Congreso Nacional de Aislamiento Térmico y Acústico'

Audioteca participa en la segona edició del 'Congrés Nacional d'Aïllament Tèrmic i Acústic'

20/11/2008

20 novembre 2008

Els passats 15 i 16 d'octubre Madrid es va convertir en la capital europea de l'acústica amb la segona edició del 'Congrés Nacional d'Aïllament Tèrmic i Acústic', projecte comú de l'Associació Espanyola contra la Contaminació per Soroll (AECOR) i l'Associació Nacional de Fabricants de Materials Aïllants (ANDIMAT).
Des de la seva ponència inaugural, AECOR ha volgut situar la importància de les eines de control i verificació de les propietats, tant en la fase de projecte com en la d'execució d'obra i fi d'obra. Referent a nivell nacional en serveis i desenvolupaments tecnològics en el camp de l'acústica, Audioteca ha estat un dels plats forts d'aquesta segona edició del congrés, amb la seva doble condició: ponent i patrocinadora / organitzadora com a membre de AECOR. L'enginyeria ha aprofitat l'excel • lent oportunitat brindada pel II Congrés Nacional d'Aïllament Tèrmic i Acústic per explicar dos de les seves línies de treball actuals: d'una banda els mapes de soroll i, de l'altra, l'optimització de la metodologia d'aplicació de les eines d'ajuda del DB-HR.
Audioteca ha participat en el congrés com a ponent i com a patrocinador
Audioteca ha participat en el congrés com a ponent i com a patrocinador.
En el moment de definir en projecte els aïllaments acústics de les façanes d'un edifici resulta imprescindible conèixer els nivells sonors que incidiran en aquestes façanes per tal d'optimitzar les solucions constructives a dur a terme. La millor manera de conèixer els nivells sonors que incidiran en les façanes és l'elaboració d'un mapa de sorolls zonal en el lloc on s'ubicarà l'edifici. Audioteca destina els seus esforços a implementar el seu ampli 'saber fer' per facilitar el disseny i projecte de les façanes de l'edifici per tal de garantir una adequada qualitat acústica a l'interior. Així mateix, com va explicar la companyia en les ponències del congrés, amb la publicació a l'octubre de 2007 del Document Bàsic del CTE DB-HR, Protecció contra el soroll, i la seva plena aplicació a partir d'octubre de 2008, és del tot necessari que en tot projecte acústic es justifiqui el compliment dels requisits mínims que estableix aquest DB-HR. Com a suport als projectistes, al llarg d'aquest últim any el Ministeri de l'Habitatge ha publicat dues eines d'ajuda per facilitar l'aplicació del DB-HR, el catàleg d'elements constructius i l'eina informàtica de càlcul del DB-HR Protecció contra al soroll. Audioteca ha explicat en el congrés la seva pròpia metodologia operativa per optimitzar l'ús d'aquestes eines, dirigida especialment a aquells projectistes que encara no han començat a aplicar-les.

Empreses o entitats relacionades

Audiotec Ingeniería Acústica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis