Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geesink Norba Group cumple 15 años en España

Geesink Norba Group compleix 15 anys a Espanya

28/05/2008

28 maig 2008

L'empresa Geesink Norba Group celebra el seu 15 aniversari a l'Espanya incrementant la seva gamma de productes i augmentant la seva capacitat de servei amb noves bases tècniques i una extensa xarxa de serveis oficials repartits per tot el territori nacional.

Des que l'any 1993 es van iniciar les activitats a la central de Torrejón de Ardoz, l'empresa ha experimentat un creixement constant que li ha permès desenvolupar una extensa xarxa d'atenció, assistència i suport tècnic a l'usuari, convertint-se en la millor alternativa possible per desenvolupar una correcta gestió dels residus.

La política internacional de l'empresa ha afavorit la consecució de les metes assumides al nostre país, incrementant la gamma de productes propis, i amb això, la capacitat d'oferir solucions més adequades al problema, sempre canviant, que planteja la gestió dels residus.

La millor virtut dels recol·lectors Geesink de càrrega posterior és la seva fiabilitat
La millor virtut dels recol·lectors Geesink de càrrega posterior és la seva fiabilitat.

El 1995 Kiggen es va incorporar al grup aportant una nova tecnologia desenvolupada per a la gestió de grans volums de residus. El creixement internacional va ser immediat, aportant nous clients i nous sectors econòmics a les activitats de l'empresa. Podem trobar autocompactadors Kiggen en polígons industrials, deixalleries, centres comercials i recreatius, hospitals, mercats, magatzems, fins i tot a la via pública: urbanitzacions, parcs residencials, etc.

Amb els compactadors Kiggen es gestionen els residus de grans productors en totes les províncies d'Espanya. La polivalència i l'alt grau d'automatització de Kiggen, permet aportar solucions adequades a cada nou repte que planteja la indústria dels residus.

La incorporació de Norba l'any 2000 culmina la formació de l'actual Geesink Norba Group, líder europeu en fabricació d'equips específics per a la recollida i transport de residus. Norba aporta al grup una nova evolució en la fabricació d'equips amb l'última tecnologia adaptada a la gestió dels residus. Els recolectores de Norba aporten major agilitat al servei, noves configuracions dels vehicles i un avanç tecnològic molt més evolucionat que la resta de fabricants. Els nous vehicles de Norba, en combinació amb la tecnologia desenvolupada per Geesink, han convertit el Grup en la millor opció per a la fabricació, el subministrament i l'atenció post venda dels equips que necessita qualsevol ciutat o centre productor de residus al nostre país.

L'any 2001, Geesink Norba Group va ser adquirida per la Corporació Oshkosh, el major fabricant de vehicles i carrosseries especials del planeta

Però l'última novetat ha estat l'ampliació de la gamma de productes amb la incorporació de dos grans marques AMS i Johnston. AMS, la reconeguda marca de recol·lectors de càrrega lateral aporta a Geesink Norba Group un nou sistema de recollida mitjançant equips d'altíssima qualitat i una indubtable fiabilitat. Amb els recolectores de AMS, Norba i Geesink, la companyia pot oferir als seus clients el més adequat sistema de recollida d'acord amb les necessitats particulars de qualsevol servei de recollida de residus.
La incorporació de Johnston, marca líder al seu sector, ha suposat l'inici de les activitats de Geesink Norba Group en el servei de neteja urbana.
Amb les escombradores i baldeadora compactes de Johnston podem arribar a qualsevol racó de les ciutats assegurant un altíssim rendiment amb equips compactes i respectuosos amb l'entorn.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    06/06/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis