Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se habilita el pre-registro en la web de la feria Trafic

S'habilita el pre-registre a la web de la fira Trafic

26/07/2007

26 juliol 2007

El passat 17 de juliol, dos mesos i mig abans de la celebració del Saló Internacional de Seguretat Viària i Equipament per Carreteres, es va habilitar el preregistre a la web de Trafic . Aquesta opció permet per primera vegada al visitant professional realitzar la seva preinscripció i obtenir amb això nombrosos avantatges. Per exemple, els que es pre-registrin abans del 27 de setembre podran imprimir una passada de visitant professional que podran canviar a l'arribar a la fira, al taulell d'acreditació, per una entrada a preu reduït. A més, el visitant podrà inscriure's en el "Punt de Trobada" de Trafic, una nova eina que facilitarà la comunicació entre expositors i visitants i contribuirà a una millor preparació i optimització de la seva visita.
Participant en el "Punt de Trobada", el visitant es beneficiarà d'altres serveis com: anunciar a l'sector seva presència en Trafic, conèixer de forma directa i anticipada les novetats dels expositors, els quals podran enviar directament les seves comunicacions, i accedir al gestor de reunions per concertar cites de forma prèvia amb les empreses participants. Per això, l'usuari haurà de registrar. Un cop ho hagi fet, rebrà una clau d'accés al servei que li permetrà demanar cites a expositors des del catàleg en línia. Aquest catàleg constitueix una eina molt útil per preparar la visita al certamen i organitzar la ruta més òptima, ja que permet la cerca i localització de les firmes participants per sector d'activitat, producte, país de procedència, etc.
El Saló Internacional de Seguretat Viària i Equipament per Carreteres, Trafic, celebrarà la seva pròxima edició del 2 al 5 d'octubre, a la Fira de Madrid. En aquests moments, ha superat ja tant el nombre d'empreses participants com la superfície ocupada en la passada convocatòria, amb un total de 285 expositors de 26 països i més de 6.300 metres quadrats nets d'exposició.

Empreses o entitats relacionades

Trafic - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis