Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El grupo ITT facturó 125 millones de euros en 2005

El grup ITT facturar 125 milions d'euros el 2005

06/07/2006
Imagen
El grup ITT (International Trucks & Tractors) SL està compost per un equip de persones especialitzat en la distribució a client final-venda, post-venda i lloguer-d'equips agrícoles, de transport i construcció. Amb una presència geogràfica de 23 delegacions a Espanya i una capacitat comercial de 2.450 equips venuts el 2005, la companyia compta amb més de 300 empleats repartits entre diverses de les empreses que conformen el grup: ITT, Cevit, CM93 Midai Espanya 2002, ScaBarna i Bobcat of Catalunya. Així mateix, el servei tècnic està compost d'un equip de més de 150 mecànics i tècnics pota atendre el manteniment i reparació dels equips tant en els tallers d'empreses i in situ. A més també disposen de recanvis originals dels principals fabricants i un equip especialitzat en la gestió de la informació i lliurament de comandes amb més de 23 punts de venda a Espanya. De la mateixa manera, el grup compta amb un parc amb més de 260 equips de lloguer amb manteniment a curt i llarg termini per a satisfer qualsevol necessitat per avaria de maquinària, puntes de treball o minimitzar les seves inversions en maquinària.

ITT ofereix també als seus clients la possibilitat de consultar amb un equip propi les millors condicions de finançament amb diferents entitats financeres col laboradores. A més, la firma aporta també equips d'ocasió de tota la gamma de productes provinents tant del mercat nacional com d'importació. I és que des del grup es realitza la recerca de qualsevol producte que es requereixi i es cotitzen equips d'ocasió per a la compra del client.

En la seva variant de construcció, el grup treballa amb reconegudes marques del sector com New Holland, Lebrero, Astra, Ausa, Terex, Bobcat, Manitou, Hamm i ZF Service.

El 2005 ITT facturar de manera consolidat, 124.800.000 d'euros. Aquesta quantitat està directament relacionada amb altres xifres com el 67% de la plantilla dedicada a la post-venda, els 20 milions d'euros de facturació de recanvi i als 7 milions de facturació d'hores de taller. D'aquests gairebé 125 milions facturats l'any passat, el grup ITT facturar un 31,9% en equips de construcció.

Empreses o entitats relacionades

AUSA Center, S.L.U.
CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis