Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Eticom renueva como coorganizadora de Greencities & Sostenibilidad

Eticom renova com coorganizadora de Greencities & Sostenibilitat

21/05/2014

21 de maig de 2014

Conveni Eticom
Conveni Eticom.

La patronal andalusa que agrupa a empreses del sector TIC, Eticom, tornarà a ser coorganizadora de Greencities & Sostenibilitat, Fòrum d'Intel·ligència Aplicada a la Sostenibilitat Urbana que celebra la seva cinquena edició els propers dies 2 i 3 d'octubre en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma).

La directora general del recinte malagueny, Yolanda d'Aguilar, i el president d'Eticom, Fernando Rodríguez de l'Estal, han signat aquest dimarts en el Palau de Fires el conveni pel qual la patronal es torna a adherir a l'esdeveniment com coorganizadora.

“La renovació d'organitzacions sectorials posa de manifest la necessitat i el compromís de Greencities & Sostenibilitat d'integrar l'àmplia trajectòria d'associacions com Eticom”, ha assenyalat la directora general de Fycma, afegint que “és fonamental incorporar any rere any l'experiència de professionals que garanteixin el bon desenvolupament de l'esdeveniment”. Així mateix, ha recordat que “la patronal propicia la difusió de Greencities & Sostenibilitat entre un gran nombre d'empreses de l'àmbit de les noves tecnologies i la innovació pel seu abast regional”.

D'aquesta forma, Eticom, tradicional col·laborador del fòrum en els seus primers tres anys, torna per segona vegada consecutiva a ser membre de la llista de coorganizadores d'aquesta trobada professional. Referent a això, durant la signatura de l'acord, el president de la patronal ha indicat que “aquest any la nostra comesa torna a ser el de ser aparador de les empreses associades a Eticom, ja que per segona vegada estarem presents a la zona expositiva de l'esdeveniment en el qual hi haurà una gran representació del sector TIC”.

Greencities & Sostenibilitat, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d'octubre, es presenta un any més com un saló professional únic que té com a objectius apropar solucions i tendències per a la gestió integral de les ciutats intel·ligents. En el fòrum es reuniran professionals del sector públic i del privat per conèixer de primera mà els aspectes claus en eficiència energètica en l'edificació i la rehabilitació d'espais urbans, així com els projectes i actuacions que estan desenvolupant diferents ciutats del país.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis