Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Original Buff muestra en Sicur 2014 sus últimas novedades en la gama profesional

Original Buff mostra en Sicur 2014 les seves últimes novetats en la gamma professional

07/03/2014

7 de març de 2014

L'empresa barcelonina Original Buff va tancar l'últim exercici amb una facturació de 28 milions d'euros, corresponent més d'un 80% de les seves vendes a l'exportació en 65 països. Per a aquest procés d'internacionalització la companyia explica també amb una oficina de vendes i un magatzem a EUA, així com amb una filial a Alemanya.

Fa més de 20 anys, concretament en 1992, Original Buff va ser pionera en crear una categoria de producte que no existia al mercat fins a aquest moment: un tubular multifuncional i sense costures, una peça útil i còmoda que protegeix del fred, del foc, de la pols, del vent i del sol, i que a més pot usar-se de diferents formes: com a bufanda, capell, mocador, màscara, balaclava o baix casc, entre moltes altres.

En el cas dels productes Buff Professional, que es van començar a comercialitzar en 2006, es confirmen any a any com un accessori perfecte per a treballadors professionals de diferents àmbits: industrials, policies, bombers, militars, etc.

Stand d'Original Buff en Sicur 2014
Stand d'Original Buff en Sicur 2014.
Dins de la gamma professional d'Original Buff les últimes novetats responen als noms de ‘Neckwarmer Polar’, ‘Neckwarmer Windproof’ i ‘Fire Resistant Polar’.

‘Neckwarmer Polar’ és un tub de teixit polar Polartec que ajuda a combatre la pèrdua de calor corporal i que manté la temperatura del cos en activitats a baixes temperatures. Està disponible en diversos colors: negre, verd militar, blau marí i blanc.

La segona novetat, ‘Neckwarmer Windproof’, està composta per una peça curta i sense costures de Thermolite cosida a una peça tubular de Windstopper elàstica i molt confortable. A més, incorpora una corda ajustable que permet convertir el protector de coll en capell de forma ràpida i senzilla. Està disponible en negre i en negre/groc fluorescent.

Finalment, ‘Fire Resistant Polar’ és un tubular multifuncional fabricat amb un tub de DuPont Nomex i un polar de meta-aramida en la cara interior. Certificat com EPI sota les normes EN340, EN ISO 11612-08 i EN1149-5/98, té propietats ignífugas i antiestàtiques. És un producte ideal pota els treballadors que desenvolupen activitats a baixes temperatures i que requereixen protecció enfront de riscos tèrmics de calor i/o flames, o que treballen amb substàncies potencialment explosives. És per això que és especialment recomanable per a treballadors d'indústries elèctriques, químiques i petroquímiques, així com para policies o militars, entre uns altres. Està disponible en ‘blau París’.

Expositor de sòl de Buff Professional
Expositor de sòl de Buff Professional.

Empreses o entitats relacionades

Original Buff, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis