Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Siemens presentó en Sicur un sistema aéreo no tripulado de última generación
El dron Aeryon Scout ha destacat pel seu fàcil maneig i capacitat de funcionament en condicions meteorològiques adverses

Siemens va presentar en Sicur un sistema aeri no tripulat d'última generació

Redacció Interempresas03/03/2014

Tecosa, la unitat de Seguretat de Siemens, va mostrar també importants novetats en equips de detecció i inspecció i solucions intel·ligents per a infraestructures crítiques. En matèria de protecció contra incendis, va destacar la més moderna tecnologia en sistemes d'extinció seca i de detecció per aspiració. El servei remot 2.0 es va perfilar com un element diferenciador per garantir la màxima seguretat dels edificis i de les persones

Siemens va presentar en el marc de Sicur, el Saló Internacional de la Seguretat, en el Recinte Firal de Madrid, les seves últimes novetats en matèria de seguretat, que garanteixen una gestió integral i eficient d'edificis i infraestructures. La companyia va estar present en aquesta fira, a través de la seva divisió Building Technologies, amb les àrees de protecció contra incendis i de solucions de seguretat, aquesta última posseïda per Tecosa, empresa del Grup Siemens.

Stand de Siemens en Sicur

Stand de Siemens en Sicur.

Les ciutats suposen el major repte en matèria de seguretat. Tal com va explicar Jesús María Daza, director general de Building Technologies de Siemens Espanya, “és primordial garantir la seguretat dels ciutadans en qualsevol lloc, tant si estan en un estadi veient un partit de futbol com si van a agafar un avió i, per a això, les infraestructures i edificis han d'estar equipats amb sistemes que permetin una gestió integral. En aquest sentit, Siemens s'ha convertit en un proveïdor de referència en solucions intel·ligents de seguretat amb alt contingut tecnològic.”

Solucions intel·ligents de seguretat per a infraestructures crítiques

En aquesta línia, Siemens, a través de la seva unitat de negoci de seguretat Tecosa, va presentar un dels seus productes estavella, l'Aeryon Scout, un dron fàcil de muntar, desplegar i manejar, que proporciona imatges de qualitat fins i tot en condicions adverses – suporta vents de fins a 50 km per hora i ràfegues de 65- i té una autonomia de 25 minuts. Els sistemes aeris no tripulats UAV (Ummaned Aircraft System), d'última generació, poden utilitzar-se per a sectors estratègics com el ferroviari, energia, defensa o seguretat. Les seves aplicacions per a l'àmbit civil i militar són extenses i van des de la supervisió de perímetres de seguretat o vigilància de fronteres fins a suport de cerca i rescat.

Siveillance Sitelq WA, sistemes tradicionals de videovigilancia

Siveillance Sitelq WA, sistemes tradicionals de videovigilancia.

cal esmentar també, la nova versió de Siveillance SitelQ WA, que va més enllà del sistemes tradicionals de videovigilancia, en dotar als responsables de seguretat d'una eina que permet detenir, de manera proactiva, qualsevol temptativa d'incursió en el perímetre de seguretat d'una instal·lació crítica abans que es produeixi la intrusió. El sistema permet mostrar el que està succeint en temps real a les zones d'accés restringit de la instal·lació en una única pantalla.

Solucions de protecció contra incendis

Quant a detecció d'incendis, Siemens va presentar Sinorix Silent Nozzle, un filtre silenciós dissenyat per mantenir els nivells de soroll per sota dels 100 dB durant el procés d'extinció, especialment indicada per a centres de dades, sales de control i centres de computació.

En l'àmbit de la detecció, la companyia presenta els detectors per aspiració Sinteso FDA221 i FDA241, una moderna i avançada tecnologia que permet identificar i distingir entre fum i pols, evitant les falses alarmes i permetent obtenir senyal tècnic indicador d'ambient polvoriento.

Siemens

Siemens.

Equips d'inspecció i detecció

Com a novetats en aquesta àrea, la companyia va presentar l'equip d'inspecció per rajos X avançat Smiths Heimann HI-SCAN 6040-2is, amb doble vista, que efectua una detecció automàtica d'explosius líquids i és ideal per a aeroports, edificis oficials o altres infraestructures crítiques en les quals es concentrin un gran nombre de persones. Aquest combinat amb els arcs detectors de metalls Ceia d'última generació, dissenyats per adaptar-se a qualsevol lloc (aeroports, presons, estadis…), fan dels edificis centres més segurs.

Un dels productes que es va presentar en la fira

Un dels productes que es va presentar en la fira.

El futur dels serveis: la unió de la connectivitat i la seguretat

Des del seu Centre d'Operacions Remotes (COR), Siemens va gestionar el manteniment amb els més alts nivells de seguretat de les instal·lacions de més de 600 clients. A més, va ampliar la seva oferta de serveis amb el desenvolupament d'un nou sistema de connectivitat, el 'Service 2.0', que a través d'una connexió en temps real proporciona un alt nivell de seguretat i privadesa de les dades en l'assistència tècnica en protecció contra incendis i automatització d'edificis. Per a això Siemens va posar la seva pròpia xarxa IT i de programari al servei del client. A més, la companyia ha estat una de les primeres organitzacions a tot el món a tenir un sistema de gestió de la seguretat de la informació (ISMS) per a servei remot acceptat internacionalment, i certificat per la norma ISO/IEC 27001:2005.

La cadena hotelera AC Marriot ha confiat en aquest nou servei i Siemens supervisa el sistema antincendios de 15 hotels que el grup té a Espanya, la qual cosa li garanteix un major nivell de seguretat en els seus establiments.

Empreses o entitats relacionades

Sicur - IFEMA
Siemens Digital Industry Software
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis