Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Comercial Cereijo muestra en FIMA una selección de productos de sus mejores marcas
Pavelló 7, stand A/5

Comercial Cereijo mostra en FIMA una selecció de productes de les seves millors marques

28/01/2014

El distribuïdor gallec Comercial Cereijo arriba a Saragossa, entre altres màquines, amb la segadora de barra dúplex FBR Plus de Gaspardo, evolució de les històriques FBR, de les quals conserven el sistema de tall patentat, integrat sobre una estructura completament redissenyada per aconseguir una major robustesa i fiabilitat. De la marca italiana Marangon es presenta la seva àmplia gamma de segadores, incloent la sèrie MDN, màquines amb una gran relació qualitat/preu amb transmissió per 4 corretges SPBX. Els seus discos rodons d'alta qualitat amb un perfil especial per a l'aixecament del producte i patins amb acer anti-desgast li proporcionen un gran rendiment fins i tot en condicions difícils.

Imagen

De la resta de marques, les novetats que Cereijo mostra en FIMA són:

  • Acma: Àmplia gamma de rasclets, sembradoras i desbrozadoras. Entre els rasclets, destaca el model Special amb opció de braços plegables durant el transport.
  • Cimac: Àmplia gamma de rasclets hileradores —des de 2,80 a 5,20 metres—, abonadoras, sembradoras i rotoempacadoras, com l'Access 120/150 de barres i cadenes, màquines d'elevada qualitat amb gran quantitat de característiques i opcions.
  • Rondini: Abonadoras centrífugues (amb grups cònics) i pendulares (amb grup en bany d'oli), i disc obertura en acer inoxidable.
  • Donar-vos: Àmplia gamma rasclets henificadores, entre els quals destaca els nous models de 4 rotors.

Empreses o entitats relacionades

Comercial Cereijo, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis