Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Multitud de novedades en FIMA de la mano de Vogel & Noot España
Pavelló 8, stand A/12-20

Multitud de novetats en FIMA de la mà de Vogel & Noot Espanya

Redacció Interempresas24/01/2014

Vogel & Noot Espanya presenta a Saragossa grans novetats, tant de la seva marca pròpia, com de la resta de marques representades. Mentre que l'arada fos solc Onland, el sistema de transport per a les graderies Terradisc Pro i la gamma de graderies rotatives plegables Terramat copen les novetats del fabricant austríac, tampoc falten en el seu stand la nova fresadora FB d'Alpego o el remolc autocargador Tera Vitesse 5201 Strautmann amb l'innovador sistema CFS.

Vogel Noot: innovació en tots els terrenys

Les noves arades amb el disseny Onland de Vogel & Noot ofereixen avantatges significatius a l'hora d'evitar la compactació del sòl i permeten l'ús de tractors de cadenes i pneumàtics de gran grandària o fins i tot pneumàtics bessons. Dissenyat per a tractors de fins a 380 CV, aquest tipus d'arades són l'instrument adequat per al cultiu de collites de gran superfície, per als contractistes i per a l'ús de tota la indústria. L'ús cada vegada major de sistemes d'adreça GPS també requereix l'ús d'arades Onland, de gran utilitat igualment per llaurar en finques amb sistema de reg fix.
Arada fos solc Onland de Vogel & Noot
Arada fos solc Onland de Vogel & Noot.

El sistema de transport de les graderies ràpides de Vogel Noot Terradisc PRO, que també es pot veure en FIMA, es pot muntar posteriorment en equips suspesos, permetent el treball d'un apero de grans dimensions amb tractors de potència inferior, que de cap manera podrien accionar un apero d'aquestes dimensions. El posicionament de les rodes en la part superior de la màquina en posició de treball permet aprofitar el pes d'aquestes per ajudar en la penetració de sòls molt compactats. El timó davanter va enganxat a les barres d'elevació del tractor, permetent així una maniobrabilitat superior. Disposa també d'un sistema hidràulic d'elevació davanter, per ajustar la posició horitzontal de la màquina en el treball, o també aixecar la màquina en la posició de transport. Aquest sistema es pot muntar en els sistemes de 4, 5 i 6 metres.

Completen les novetats Vogel & Noot a Saragossa la gamma de graderies rotatives plegables Terramat:

  • Terramat M Hydro: amb plegat hidràulic, és una sèrie lleugera amb 4, 4,5, 5 i 6 m d'amplària de treball per a tractors de fins a 240 CV. Ideal per a la preparació de sòls mitjans.
  • Terramat MS Hydro: amb plegat hidràulic, és una sèrie robusta amb 4, 4,5, 5 i 6 m d'amplària de treball, per a tractors fins a 280 CV.
  • Terramat XS Hydro: amb plec hidràulic, és una sèrie reforçada amb 5, 6, 7 i 8 m d'amplària de treball, per a tractors de gran potència fins a 450 CV. Ideal per a contractistes i grans explotacions amb sòls pesats durant para un ús continu intensiu.
Imagen

Alpego: nova fresadora FB

La marca Alpego es presenta a la capital aragonesa amb la nova gamma de fresadores FB, per a potències compreses entre 50 i 90 CV, amb varietat d'amplàries de treball entre 160 i 250 cm. També el model FG per a potències compreses entre 75 i 150 CV, amb amples de treball de 250 cm i 300 cm. Tots aquests models inclouen el sistema característic d'Alpego de transmissió central per grups d'engranatges banyats en oli. Aquesta sèrie de màquines presenta com a novetat l'extensió lateral de la porta posterior per esborrar la petjada entre passades. Inclou a més un patí intercanviable de 10 mm d'espessor per al suport de la màquina en el sòl, una nova porta posterior en forma de 'S' d'una sola peça, amb eixos d'articulació reforçats i el nou sistema d'amortiment dotat de 4 ressorts mecànics; un nou sistema anti projecció per evitar l'ensuciamiento del tractor en condicions de treball amb aigua; un xassís de forma corbada amb la part inferior adaptada a la circumferència de pas de les fulles; posicionament en paral·lel dels punts d'enganxi per a l'allunyament de la màquina, que afavoreix la inclinació del cardan; i un nou eix cardan millorat.

Destacar la novetat dels nous rotors de fulla recta Rotolama LG i Rotopik KG de fulles rectes per a un major afinamiento del terreny i un atac més agressiu en condicions difícils respectivament. S'inclou com a novetat el rotor per Rotozappa FB i FG de fulla corbada per a un òptim desmenuzamiento i enterrament dels residus de collita.

Nova gamma de fresadores FB d'Alpego

Nova gamma de fresadores FB d'Alpego.

Strautmann aplica el sistema CFS al seu remolc autocargador Tera Vitesse 5201

El sistema CFS (Continius Flow System), que la marca alemanya ha aplicat al remolc autocargador Tera Vitesse 5201, consisteix a distribuir en tota l'amplària del rotor tota la línia de farratge gràcies a un corró accelerador que està col·locat entre el pick-up i el rotor. Aquest sistema proporciona els següents avantatges:

  • Demanda de potència inferior, entorn d'un 10-15%.
  • En separar el rotor del pick-up aconseguim reduir la distància vertical que ha de recórrer el farratge per entrar en la caixa del remolc.
  • Es redueix la necessitat d'afilat de les fulles.
  • Reducció de consums i manteniment, augmentant l'estalvi econòmic.
  • Menor estrès per a l'operador quan les franges són desiguals.
  • Molta major capacitat de recollida: 180 t/h.
El sistema CFS de Strautmann permet un major estalvi econòmic i una major capacitat de recollida
El sistema CFS de Strautmann permet un major estalvi econòmic i una major capacitat de recollida.

Empreses o entitats relacionades

AG-Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis