Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Municipalia e Innocamping cumplen las expectativas de negocio de los expositores
20.000 visitants i 325 expositors en els dos salons

Municipalia i Innocamping compleixen les expectatives de negoci dels expositors

Redacció Interempresas28/10/2013

Els dos salons, Municipalia i Innocamping han congregat uns 20.000 visitants, i 325 expositors, la qual cosa suposa tot un èxit per a les expectatives dels organitzadors. Sens dubte tornaran a celebrar-se conjuntament en l'edició del 2015.

Vesteixi general de Municipalia

Vesteixi general de Municipalia.

La 17ª edició de Municipalia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) i la 1ª edició de Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses de l'Oci a l'aire lliure), han tancat les seves portes amb un balanç "clarament positiu", segons ha manifestat l'alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida, Àngel Ros.

Pel que fa a la satisfacció comercial dels expositors, Ros ha explicat que “d'una manera unànime han confirmat que la present edició de la fira ha estat millor que la de fa dos anys, ja que s'ha registrat un clar increment de les expectatives de contractació per part de les administracions locals”.

Rueda de premsa

Rueda de premsa.

L'alcalde de Lleida ha afirmat que s'han registrat uns 20.000 visitants professionals, una xifra similar a la de l'edició de 2011, i que els expositors de tots els sectors han mostrat interès a tornar d'aquí a dos anys. Pel que es refereix a la primera edició d'Innocamping, Ros ha dit que “ha funcionat molt bé i es tornarà a celebrar conjuntament amb Municipalia en el 2015”.

Pel seu costat, el secretari general de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (Femp), Ángel Fernández, ha dit que “la presència de la Femp en Municipalia serveix per reforçar aquesta fira consolidada i posar en valor les entitats locals”.

Ha afegit que espera que en el projecte de Llei de Bases del Règim Local del Govern, que s'està tramitant al Congrés dels Diputats, s'incorporin les esmenes presentades per la Femp perquè els Ajuntaments puguin exercir plenament les seves competències amb el 100% de finançament.

Camió de les escombraries en Municipalia

Camió de les escombraries en Municipalia.

Fernández ha estat l'encarregat de clausurar els salons Municipalia i Innocamping. Cal recordar que Municipalia i Innocamping han congregat 325 expositors directes, una superfície neta de 17.000 metres quadrats i un ampli programa paral·lel amb 50 activitats professionals de gran qualitat, que han inclòs 25 jornades tècniques, 18 demostracions pràctiques i presentacions d'empresa i set reunions i assemblees professionals. Entre les novetats d'aquest any destaca la primera edició d'Innocamping, saló que ha congregat una àmplia exposició d'empreses de productes i serveis destinats al sector del càmping i de les empreses d'oci a l'aire lliure.

A més, aquest certamen ha acollit jornades específiques, visites, trobades i acords en els quals han participat importants entitats del sector. També cal citar la trobada comercial de governadors i alcaldes de Kenya amb Empresa de Municipalia i Innocamping i la presentació Introducing Kenya. Vision 2030, actes organitzats per GlobaLleida, Fira de Lleida i Africa Trading Point, centrada en les necessitats d'infraestructures per a aquest país africà per als propers anys.

Organitzadors dels dos salons

Organitzadors dels dos salons.

Pel que es refereix a les activitats al voltant del món municipalista i esportiu, cal destacar la jornada 'Projecto Europeu Smartspaces', que ha organitzat l'Agència de l'Energia de Lleida; l'Assemblea de la Xarxa de Ciutats AVE, integrada per 18 ciutats de tot l'Estat; visites, presentacions i activitats de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (Femp), l'Associació Catalana de Municipis i Comarca (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya, i la visita dels presidents o vicepresidents de les federacions catalanes de futbol, tennis, pádel, natació i golf. També cal destacar la creació en el marc de Municipalia de l'Associació Espanyola de Municipis i Entitats de Muntanya, una entitat destinada a defensar els interessos de les zones de muntanya d'Espanya.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis