Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a bcSistemas impulsa en Municipalia 2013 lo último en soluciones tecnológicas para la eficiencia municipal

bcSistemas impulsa en Municipalia 2013 l'últim en solucions tecnològiques per a l'eficiència municipal

25/10/2013

25 d'octubre de 2013

Fomentar l'estalvi i l'eficiència municipal d'una forma integrada mitjançant solucions tecnològiques robustes, fiables i sobretot d'excel·lent relació qualitat-preu és el gran objectiu de bcSistemas en la nova edició de Municipalia 2013 que té lloc del 22 al 25 d'octubre de 2013. bcSistemas, integrador 100% espanyol, amb àmplia trajectòria en la prestació de serveis professionals IT per a la millora dels processos de negoci, porta la seva versió 'in the Cloud' Argos-2 per a gestió de tràfic i els seus avanços en innovadores arquitectures per CPDs.

En paraules de José Antonio Illarregui, director general de bcSistemas, “Pensem que més que mai cal estar al costat de l'administració més propera a tots nosaltres, els Ajuntaments. Durant molts anys, inclosa l'etapa de bonança econòmica, la nostra màxima ha estat estalviar augmentant prestacions. Entenem que avui més que mai, aquesta línia segueix sent vàlida i que la nostra obligació és treballar braç a braç amb els Governs Municipals per posar la tecnologia, de forma efectiva, al servei dels seus grans desafiaments actuals”.

Centre de Control Argos 2.0 bcSistemas
Centre de Control Argos 2.0 bcSistemas.

A més, Argos-2 evita costoses infraestructures per desplegar les càmeres necessàries, elimina els servidors d'aplicació i el seu consum d'energia, redueix les emissions de CO2 en millorar sensiblement la fluïdesa del tràfic, i contribueix al benestar de tots els ciutadans.

Finalment, Argos-2 per al Control Municipal de Tràfic 'in the cloud' permet cobrir diferents escenaris mitjançant càmeres fixes, mòbils o embarcades en vehicles de la policia municipal. La interconnexió de les càmeres es pot arribar a realitzar a través de solucions 3G facilitant enormement la seva implantació en qualsevol punt del municipi i permetent la seva mobilitat en diferents èpoques de l'any obtenint així un major rendiment de les inversions municipals.

Empreses o entitats relacionades

Municipalia - Fira de Lleida

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis