Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ahorro económico y aumento de la seguridad son las novedades de Lacroix Señalización para Trafic 2013

Estalvi econòmic i augment de la seguretat són les novetats de Lacroix Senyalització per Trafic 2013

07/10/2013

7 d'octubre de 2013

Lacroix Senyalització arriba a Trafic 2013 amb importants novetats en l'àmbit de la seguretat passiva, el control de la velocitat i l'estètica i funcionalitat de semàfors. I ho fa amb tres nous productes, amb els quals vol conquistar una vegada més l'exigent mercat de la seguretat vial i l'equipament per a carreteres: el suport Mx3D, el radar informatiu Metis i els semàfors Alumix.

Tots ells són desenvolupaments de R+D de Lacroix Senyalització, una àrea de vital importància en l'estructura de l'empresa, que aposta per un tipus d'innovació que aporta solucions més efectives que, alhora, redueixen la despesa en comparació dels productes habituals del mercat.

Radar informatiu Métis
Radar informatiu Métis.
El suport fusible Mx3D augmenta la seguretat vial i suposa un clar estalvi econòmic en la partida de senyalització / abalisament dels pressupostos públics.

Per normativa, la majoria dels cartells de llepis deuen protegir-se amb barrera de seguretat per evitar que els seus suports (IPN d'acer) provoquin danys importants, donada la gran resistència en cas d'impacte amb un vehicle.

Però impactar contra la pròpia barrera també es considera un risc, és per això que el suport Mx3D es converteix en una doble millora: augmenta la seguretat vial, ja que es flexiona i part a la seva base en cas d'impacte en qualsevol adreça sense provocar danys rellevants; i també una millora econòmica, perquè no és necessari protegir-ho amb barrera de seguretat. Això últim genera una reducció considerable al pressupost alhora que augmenta la seguretat, tant dels ocupants del vehicle accidentat com els de voltants.

Com en qualsevol altre producte de Lacroix Senyalització, la seguretat és un element fonamental en el disseny, per aquest motiu el suport Mx3D compleixi amb les Normativa Europea de seguretat passiva EN 12767/2007 i de resistència mecànica dels suports de senyalització EN 12899-1/2008.

La gamma Alumix serà un altre dels protagonistes del stand de Lacroix Senyalització en Trafic. Ha estat creada sobre la base de tres criteris: disseny, ecologia i baix cost de conservació.

La banda de funcionament de la gamma Alumix és àmplia, tant en baixa com molt baixa tensió, i els seus materials de tecnologia punta asseguren una longevitat màxima, sent a més 100% reciclables. Quant als elements lluminosos, fabricats amb díodes d'alta intensitat lumínica, aconsegueixen un consum d'energia molt reduït.

Per millorar la seguretat, la gamma Alumix integra solucions d'alta tecnologia òptica i d'àudio per millorar les percepcions visuals i sonores dels usuaris.

El radar informatiu Métis és la tercera novetat que Lacroix Senyalització presentarà en Trafic. Té per objectiu indicar als conductors la velocitat real a la qual circulen, per conscienciar si se superen els límits de la via. És especialment interessant en zones molt sensibles com les rodalies de centres escolars, passos de zebra, àrees semi-per als vianants o molt transitades.

A més d'advertir sobre l'excés de velocitat als usuaris, Metis compta amb un sistema de registre i emmagatzematge de dades que permet als tècnics de tràfic de les administracions públiques basar els seus informes tècnics en referències fiables. Molt avançat, fiable, durador, pràctic i econòmic són, en resum, les característiques d'aquest radar informatiu.

Empreses o entitats relacionades

Lacroix Señalización, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis