Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Greencities & Sostenibilidad contará con la colaboración del colegio territorial de administradores de fincas de Málaga y Melilla

Greencities & Sostenibilitat comptarà amb la col·laboració del col·legi territorial d'administradors de finques de Màlaga i Melilla

05/09/2013

5 de setembre de 2013

L'Il·lustre Col·legi Territorial d'Administradors de Finques de Màlaga i Melilla es compromet per primera vegada amb Greencities & Sostenibilitat després de la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Palau de Fires i Congressos de la ciutat. D'aquesta forma, es converteix per primera vegada en col·laborador de la trobada que reunirà a experts en un únic saló professional que aproparà les tendències en concepte de sostenibilitat en la gestió de les ciutats.

La regidora de l'Àrea d'Economia, Hisenda i Personal de l'Ajuntament de Màlaga, María del Mar Martín Rojo, i el president de l'Il·lustre Col·legi Territorial d'Administradors de Finques de Màlaga i Melilla, Fernando Pastor García, han dut a terme la rúbrica de l'acord. En aquest sentit, pel que fa a la seu col·legial, l'edil ha manifestat que “és una referència tant en l'àmbit andalús com a nacional pel nombre de col·legiats que ho componen com per la seva experiència i actuacions al llarg dels anys pel que estem segurs que la seva contribució a la trobada serà estratègica”. A més, la regidora ha volgut puntualitzar que “s'obre una porta de col·laboració molt important tant per al fòrum com per al col·legi i els seus col·legiats per ser aquesta trobada un saló professional de referència nacional en el qual convergiran experts i professionals de totes les àrees relacionades amb l'edificació sostenible”.

María del Mar Martín Rojo, regidora de l'Àrea d'Economia, Hisenda i Personal de l'Ajuntament de Màlaga, i Fernando Pastor García...
María del Mar Martín Rojo, regidora de l'Àrea d'Economia, Hisenda i Personal de l'Ajuntament de Màlaga, i Fernando Pastor García, president de l'Il·lustre Col·legi Territorial d'Administradors de Finques de Màlaga i Melilla.
Per la seva banda, el president col·legial ha declarat que per a aquesta organització “és un orgull estar present en un esdeveniment tan important com és aquest fòrum”. En aquest context, Fernando Pastor ha insistit que “un dels principals objectius del Col·legi és col·laborar amb les administracions públiques en el que sigui possible des del nostre àmbit d'actuació”, al mateix temps que ha destacat “la relació tan important que existeix entre els temes a tractar en un fòrum tan important com Greencities & Sostenibilitat i els administradors de finques col·legiats”.

Greencities & Sostenibilitat es converteix una vegada més, en un saló únic de referència en l'àmbit nacional que permetrà conèixer solucions i tendències que ajudin a millorar la sostenibilitat energètica a les ciutats. L'esdeveniment se centrarà en tres temàtiques fonamentals: Edificació, Eficiència Energètica i Ciutats Intel·ligents. D'aquesta manera, el fòrum exposarà bones pràctiques i les claus necessàries per adquirir hàbits que ajudin a reduir el consum d'energia a les ciutats i convertir-les així en smart cities.

El fòrum coincidirà en espai i temps amb Fòrum Tikal, l'I Fòrum de la Tecnologia, Innovació i Coneixement d'Amèrica Llatina que reunirà a representants i equips tècnics municipals d'una vintena de països llatinoamericans per tractar els eixos estratègics en la gestió eficient de les ciutats.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis