Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fycma se compromete con la sostenibilidad ambiental con el sello Qsostenible Evolution

Fycma es compromet amb la sostenibilitat ambiental amb el segell Qsostenible Evolution

22/07/2013

22 de juliol de 2013

El Palau de Fires i Congressos de Màlaga ha iniciat un procés per obtenir el segell QSostenible Evolution promogut per Cies i implementat per l'Agència d'Acreditació Sostenible. Es tracta d'un sistema de certificat de sostenibilitat integral pioner i d'abast internacional. D'aquesta forma, Fycma avança en la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC) amb l'obtenció d'aquest distintiu que suposa la millor garantia per a la gestió ambiental de l'edifici així com la millora de l'eficiència energètica, ús i manteniment sostenible. Així mateix, el segell suposa un avantatge competitiu i dóna un valor afegit a les instal·lacions que es presenten per als clients com a lloc de negocis i trobades propici per a la celebració d'esdeveniments i reunions.

Referent a això, la regidora de l'Àrea d'Economia, Hisenda i Personal de l'Ajuntament de Màlaga, María del Mar Martín Rojo, ha declarat que el Palau de Congressos “demostra un compromís contínuo amb aquestes accions i és un exemple a seguir pel seu compromís amb l'entorn amb la finalitat de reduir els impactes mediambientals que generi la seva activitat”. A més, l'edil ha recordat que “no només congrega un fòrum com Greencities & Sostenibilitat que pretén difondre bones pràctiques en concepte de sostenibilitat sinó que es fan ressò d'elles i les apliquen al seu propi edifici”.

Així, QSostenible Evolution pretén actuar com a suport als propietaris d'edificacions per apropar-los el comportament de l'immoble de manera objectiva de manera que s'afegeixi valor a l'edifici, es redueixin els costos en matèria energètica i les emissions de CO2. De la mateixa manera, el certificat aporta beneficis a més curt termini com una reducció dràstica en els costos d'operació i una millor productivitat. A més, es compromet amb la salut dels seus usuaris i amb la millor comercialització de l'immoble.

Al seu torn, el Consell Internacional d'Edificació i Energia, es converteix per primera vegada en col·laborador del fòrum Greencities i Sostenibilitat, Fòrum d'Intel·ligència aplicada a la Sostenibilitat Urbana, que celebra la seva quarta edició en el Palau de Fires i Congressos de la ciutat els dies 2 i 3 d'octubre. Cies participarà en el fòrum aportant la seva experiència a través de tres comunicacions científiques, a més d'estar present en un stand de la zona expositiva.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis