Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geesinknorba España suministra cinco unidades GPM III a Urbaser en Tenerife
Nou lliurament de l'especialista en vehicles de recollida d'escombraries

Geesinknorba Espanya subministra cinc unitats GPM III a Urbaser a Tenerife

Timothy Byrne16/07/2013

Geesinknorba Espanya ha lliurat recentment en el nord de la illa de Tenerife cinc vehicles de recollida d'escombraries GPM III a Urbaser, un dels principals contractistes per a aquest tipus de serveis al nostre país. Les noves unitats pertanyen al model GPM III 15H25, de 15 m3 de capacitat i estan equipades amb l'elevador de contenidors Geesinknorba GCB 1000, que pot treballar amb galledes de 80 a 1.100 litres de capacitat (tipus DIN).

Tots els vehicles Geesinknorba que s'han lliurat a Urbaser a Tenerife han estat insonoritzats per minimitzar les molèsties a residents i turistes en la recollida d'escombraries durant la nit i a primera hora del matí. Han estat a més equipats amb balises i llums de treball d'alta visibilitat per proporcionar la màxima seguretat als operaris, vianants i altres vehicles.

El nou equipament també inclou el sistema Smartpack que permet aconseguir significatius estalvis de combustible, de fins a un 20%, quan s'està treballant. El sistema ajuda a disminuir igualment el soroll i les emissions, la qual cosa suposa un factor important quan es recull les escombraries en una illa com Tenerife tan popular per al turisme.

Lliura dels cinc nous vehicles Geesinknorba d'Urbaser

Lliura dels cinc nous vehicles Geesinknorba d'Urbaser.

Els nous equips han estat muntats sobre xassís Mercedes Axor 1833 de dos eixos (4x2), de 18.000 kg de PMA. Incorporen un motor Euro 5 de 330 CV i una transmissió manual de vuit velocitats. El xassís munta una cabina de dia en la qual poden asseure's el conductor i dos operaris més.

Els nous vehicles van ser lliurats a Urbaser en les instal·lacions que l'empresa té en La Llacuna. A l'acte va acudir en representació de Geesinknorba Espanya Miguel Ángel Hernán del Camp.

Conjuntament amb els vehicles s'ha impartit un complet programa de formació tant als operaris com al personal de manteniment. Aquest va ser realitzat per Javier Martín Esquerre, director de Recanvis i Servei Postvenda de Geesinknorba Espanya. La formació per als operadors versava sobre continguts diversos com per exemple, l'ús segur de la unitat de compactació, com emprar l'equip d'elevació de contenidors o l'elevació de la porta posterior. Per als responsables de manteniment es van analitzar continguts com l'ús de l'equipament Eurovim canbus o els sistemes hidràulics.

Eladio Bermejo Garrido, director de Taller i Manteniment d'Urbaser en La Llacuna, indicava que treballa per a aquesta companyia des de fa més de 20 anys (inicialment per Tecmed, abans que Urbaser adquirís aquest negoci al juny de 2004). Eladio Bermejo assenyalava que abans d'emprar les gammes de Geesinknorba GPM II i GPM III i la Seriï N Norba, Tecmed i Urbaser havien adquirit vehicles de recollida d'escombraries d'un altre fabricant, però amb les últimes incorporacions de Geesinknorba han obtingut significatius estalvis en els costos operatius i de manteniment. Afegia que aquests estalvis s'han obtingut al llarg dels últims anys i que ara és el principal factor de selecció d'equipament d'Urbaser a Tenerife, en totes les Illes Canàries i a Espanya.

Urbaser ha incorporat els nous vehicles perquè treballin durant diversos anys en cinc municipis del nord de Tenerife, concretament en les localitats de Tacoronte, El Sauzal, La Matança d'Acentejo, La Victòria d'Acentejo i Santa Úrsula.

El servei de recollida es proporciona en aquesta zona en dos torns, un a la nit i un altre al matí. En total, Urbaser opera per a aquesta mancomunitat 15 vehicles de recollida amb capacitats de 15 a 22 m3. Tots aquests vehicles incorporen elevadors de contenidors de 80 a 1.100 litres (tipus DIN) i han estat fabricats per Geesinknorba el que confirma el fort compromís d'Urbaser amb aquesta signatura.

Les escombraries són recollides en contenidors de 800 litres de capacitat, situats en els punts de recollida comunitaris habilitats als carrers. Posteriorment aquests contenidors són buidats en els vehicles mitjançant dos operaris i el conductor.

La recollida d'escombraries es fa sis dies a la setmana, no oferint-se aquest servei els diumenges. Una vegada que les escombraries ha estat recollida, es trasllada a la planta de transferència de l'Orotava, prop de Port de la Creu, excepte els dissabtes que es porta a la planta de transferència del Rosari, prop de Santa Creu. Durant la setmana, cada vehicle realitza una càrrega en aquesta mancomunitat del nord de Tenerife, excepte la nit del dilluns que fan dues càrregues per contrarestar la falta de servei del diumenge.

Les escombraries són descarregades en compactadores estàtics als centres de transferència de l'Orotava i El Rosari, on és comprimida en contenidors segellats hermèticament. Posteriorment es transporta amb vehicles fins a la planta de tractament situada en Arico, que tracta i processa tots els residus generats a Tenerife.

Els nous equips han estat muntats sobre xassís Mercedes Axor 1833 de dos eixos
Els nous equips han estat muntats sobre xassís Mercedes Axor 1833 de dos eixos.

Geesinknorba Espanya donarà suporti postvenda als vehicles GPM II subministrats a Urbaser durant tota la vida útil dels mateixos. Aquest servei s'oferirà des de la filial espanyola de Geesinknorba així com des de la fàbrica d'Emmeloord (Holanda).

En resum, els cinc nous vehicles de recollida d'escombraries de Geesinknorba subministrats a Urbaser per als municipis del nord de Tenerife proporcionaran un servei eficient i silenciós per a tots els residents i turistes de la regió. Els costos operatius es veuran reduïts durant la vida útil dels equips, contribuint a majors estalvis de combustible i augmentant la durabilitat d'aquests vehicles.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis