Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Geesinknorba suministra las primeras unidades híbridas GPM III en Turquía
El municipi de Kadikoy aposta per solucions mediambientalment sostenibles

Geesinknorba subministra les primeres unitats híbrides GPM III a Turquia

Timothy Byrne28/06/2013
El fabricant europeu de vehicles per a la recollida de residus Geesinknoba ha rebut una comanda de deu unitats GPM III Hybrid per part del contractista turc de serveis mediambientals Altes, reforçant amb aquesta operació la seva condició de fabricant altament compromès amb el subministrament de solucions respectuoses amb el medi ambient.

Altes és una empresa privada fundada en 1992, obtenint el seu primer contracte de recollida d'escombraries aquest mateix any. Les seves primeres operacions van tenir lloc en Kartal, un districte d'Istanbul, i posteriorment també va guanyar un contracte en el municipi de Kutahya. Des de llavors l'empresa ha vist créixer el seu catàleg de serveis mediambientals, proporcionant actualment recollida i transferència de residus, neteja de carrers, rentat de contenidors i tasques de manteniment en una àmplia varietat de localitats de Turquia.

L'empresa ha augmentat la seva quota de mercat en el sector de serveis mediambientals prop d'un 25%, gràcies, sobretot, a la inversió que realitza per modernitzar la seva flota de vehicles de recollida i de neteja viària, combinada amb un equip de professionals plenament formats. Amb tot això Altes s'ha convertit en una referència indiscutible en el subministrament de serveis mediambientals en tota Turquia.

Acte de lliurament dels nous vehicles, amb l'alcalde de la ciutat de Kadikoy, Selami Ozturk, i el director comercial i de màrqueting de Geesinknorba...
Acte de lliurament dels nous vehicles, amb l'alcalde de la ciutat de Kadikoy, Selami Ozturk, i el director comercial i de màrqueting de Geesinknorba, Maurice Link.

Geesinknorba subministra vehicles de recollida d'escombraries per Europa i per la resta del món des de fa dècades, consolidant-se any rere any en un dels grans líders d'aquest mercat. La companyia fabrica vehicles de recollida i la gamma de compactadores Kiggen, portàtils i estàtics. Compta amb una xarxa comercial i amb fàbriques a Europa i en altres continents, i distribueix els seus equips sota les marques Geesink, Norba, ValuePak, Rossi i Kiggen. La seva inversió contínua en disseny i innovació és la fortalesa que està darrere de l'èxit d'aquesta companyia.

Un bon exemple d'això és el disseny de les seves versions híbrides, que redueixen l'impacte en el medi ambient reduint les emissions i proporcionant sistemes de recollida i transport de residus per al present i per al futur. Geesinknorba va ser el primer fabricador de vehicles de recollida de residus, de tot el món, que va desenvolupar una versió híbrida, l'any 2000, subministrant la primera unitat amb prou feines un any després.

La tecnologia híbrida pot ser oferta en les línies Geesink i Norba, donant als clients una gran varietat d'opcions en termes de cos, porta posterior i elevador de contenidors. La primera unitat híbrida creada l'any 2000 va ser coneguda com la gamma ‘Generació V’. Però des del mes de maig d'aquest any, una nova sèrie d'unitats híbrides ha estat introduïda al mercat, cridada ‘Li-On Power’ i caracteritzada per equipar bateries de liti-ió.

Al febrer de 2012, Geesinknorba i les seves marques van passar a ser propietat del Grup Mutessis, de Munic, una signatura que ha mostrat la seva ferma decisió de seguir invertint en Geesinknorba per poder proporcionar sistemes de gestió de residus completament sostenibles.

En aquest marc s'enquadra el recent subministrament de deu unitats híbrides a Turquia, para el lliurament de les quals es va realitzar recentment un esdeveniment oficial en el qual van participar l'alcalde de la ciutat de Kadikoy, Selami Ozturk, i el director comercial i de màrqueting de Geesinknorba, Maurice Link. Kadikoy és una localitat important que es troba propera a Istanbul.

El contractista Altes i l'ajuntament de Kadikoy han treballat de forma molt estreta amb Geesinknorba perquè la ciutat pugui comptar amb una flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient, amb mínimes emissions i que permeti realitzar la recollida d'escombraries de forma molt silenciosa. Zeki Bolat, director d'Exportació de Geesinknorba, assenyala sobre aquest tema que “la relació entre Altes, la ciutat de Kadikoy i Geesinknorba s'ha enfortit durant els últims anys, la qual cosa ens ha permès obtenir el contracte de subministrament d'aquests deu vehicles”.

Els factors clau per al subministrament d'aquestes unitats Hybrid GPM III han estat el que aquests vehicles usin tecnologia híbrida i el que la compactació i l'elevació puguin ser operades elèctricament, proporcionant amb això un servei de recollida sense sorolls per a habitants i turistes. Això ha estat fonamental ja que el servei de recollida d'escombraries en Kadikoy es realitza a primera hora del matí i a la nit.

Altres raons d'aquesta elecció estaven en els baixos nivells d'emissions de CO2 que demostren aquests vehicles ja que les operacions de compactació i elevació poden realitzar-se amb el motor apagat, la qual cosa millora la qualitat de l'aire i redueix les emissions de partícules en els veïnats on el vehicle treballa. “A més s'obtenen significatius estalvis de combustible”, afegeix Seref Bulbul, director d'Altes.

Un moment de la demostració realitzada amb els nous vehicles
Un moment de la demostració realitzada amb els nous vehicles.

Hi ha altres avantatges a l'hora d'usar els models híbrids de Geesinknorba, com per exemple que una vegada acabada la recollida nocturna, els seus paquets de bateria de 72V, són recarregats en cadascun dels deu vehicles durant la nit per estar ja llests al matí següent. També suposa un gran benefici el que la bateria pugui recarregar-se mentre el vehicle treballa, mitjançant el que es coneix com a sistema PTO.

Un últim factor que ha influït en l'adquisició dels vehicles Geesinknorba per part d'Altes i Kadikoy, va ser l'avançada tecnologia que incorporen, “permetent amb això subministrar alts nivells de fiabilitat combinats amb baixos costos totals de propietat”, assegura Seref Bulbul.

Els nous vehicles híbrids Geesinknorba GPM III inclouen set unitats 13H25 (unitat de compactació estàndard de 13 m3 de capacitat) i tres unitats 20H25 (unitat de compactació estàndard de 20 m3). Els deu equips munten l'elevador de contenidors GCB1000 capaç de treballar amb recipients de 80 a 1.100 litres de capacitat.

També equipen estreps posteriors, perquè els operaris puguin desplaçar-se en la part posterior del camió d'un punt de recollida a un altre. Aquest estrep incorpora un sensor de seguretat per evitar-los riscos als operadors quan van sobre ell.

Els nous Hybrid GPM III 13H25 han estat muntats sobre Mercedes Axor 1829L (18 tones i xassís 4x2), mentre que els Hybrid GPM III 20H25 s'han muntat en Mercedes Actros 2532L 6x2 de 26 tones.

Tots els xassís incorporen una cabina de dia que permet acollir al conductor i a dos operaris més. Per mitigar la fatiga tots els xassís incorporen una transmissió semi-automàtica.

Zeki Bolat, director d'Exportació de Geesinknorba
Zeki Bolat, director d'Exportació de Geesinknorba.
El sistema de recollida d'escombraries emprat en Kadikoy usa contenidors de 660 litres situats en àrees comunitàries als carrers. Els operaris buiden aquests contenidors a primera hora del matí i a la nit, mantenint d'aquesta forma la ciutat neta.

Les noves unitats híbrides de Kadikoy van ser tramitades pels responsables de la fàbrica de Geesinknorba en Emmeloord. Els operaris i mecànics d'Altes van rebre una detallada formació en l'ús segur d'aquests equips i en com ha de realitzar-se el servei i manteniment. Aquesta formació garanteix alts nivells de productivitat combinats amb baixos costos al llarg de tota la vida útil dels equips.

En resum, Geesinknorba ha subministrat una completa flota de vehicles de la més avançada tecnologia disponible a Europa i en la resta del món. Selami Ozturk, alcalde de Kadikoy, concloïa: “Mentre que en alguns països hi ha persones que estan causant una gran deterioració al nostre medi ambient, és gratificant veure com empreses com Geesinknorba i Altes treballen de la mà per fer de la nostra ciutat un lloc cada vegada més net i saludable on viure, protegint el nostre entorn per als propers anys”.

Empreses o entitats relacionades

Geesinknorba Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis