Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Greencities & Sostenibilidad y Foro Tikal presentan sus últimas novedades en Sevilla

Greencities & Sostenibilitat i Fòrum Tikal presenten les seves últimes novetats a Sevilla

06/06/2013

6 de juny de 2013

Greencities & Sostenibilitat, Intel·ligència Aplicada a la Sostenibilitat Urbana, i Fòrum Tikal, continuen el seu 'road xou' de presentació davant empreses especialitzades i insituciones afins. D'aquesta forma, tots dos esdeveniments, que se celebren de forma paral·lela el 2 i 3 d'octubre a Màlaga, han estat presentats a Sevilla davant representants de més de 60 entitats, que han conegut el potencial de tots dos per posicionar a empreses nacionals i pimes de base tecnològica al mercat internacional.

La seu d'EOI Andalusia a Sevilla ha servit d'escenari per a la presentació a Andalusia Occidental de la quarta edició de Greencities & Sostenibilitat i la primera de Fòrum Tikal. Després del llançament nacional a Madrid el passat 21 de maig, tots dos esdeveniments han recalat a la capital andalusa amb l'objectiu de reunir a empreses i institucions afins per conèixer de primera mà les possibilitats de tots dos trobades, que aquest any coincideixen en temps i espai per oferir una proposta integral i internacional centrada en l'edificació i l'urbanisme sostenible, l'eficiència energètica i la gestió intel·ligent de les ciutats.

Presentació de la quarta edició de Greencities & Sostenibilitat
Presentació de la quarta edició de Greencities & Sostenibilitat.
En la trobada han participat el director general d'EOI Andalusia, promotor de Fòrum Tikal al costat de l'ajuntament de Màlaga , Francisco Velasco; el president dels Empresaris de Tecnologies de la Informació i Comunicació d'Andalusia (Eticom) –partner de Greencities & Sostenibilitat al costat de la patronal nacional Ametic– i el director de l'Àrea de Fires del Palau de Fires i Congressos de Màlaga, Rafael de la Pau. D'aquesta forma, Velasco ha destacat que es tracta d'esdeveniments 'per i per a l'empresa', i ha recordat que el lideratge nacional que ha aconseguit Greencities & Sostenbilidad es complementa amb la 'aportació internacional de Tikal'. cal recordar que Fòrum Tikal reunirà a una vintena d'alcaldes i representants municipals de ciutats llatinoamericanes per mostrar les experiències 'smart cities' que estan tenint lloc allí, i que suposen un mercat en expansió per a les empreses espanyoles.

Fòrum Tikal reunirà en dos dies a representants i tècnics d'administracions públiques, empreses i àmbit universitari que a través de ponències, taules rodones, tallers i casos pràctics abordarà els eixos estratègics per a la gestió integral i eficient de les ciutats: 'Gestió de l'Aigua, Tràfic, Transport Públic i Energia, Seguretat, Educació, Sanitat i Defensa'. Amb això, s'uneix a l'oferta consolidadada de Greencities & Sostenibilitat, que en la seva quarta edició integrarà un ampli programa d'activitats entre les quals destaca el 'Fòrum Greencities & Sostenibilitat', en el qual les empreses, institucions i ciutats espanyoles destacades en sostenibilitat urbana presentaran les seves actuacions i intercanviaran experiències amb altres entitats afins.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis