Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bauma 2013 se salda con un “gran éxito” para Wacker Neuson

Bauma 2013 se salda amb un “gran èxit” per Wacker Neuson

03/05/2013

3 de maig de 2013

“La Bauma 2013 ha estat un gran èxit per a nosaltres i de fet, ja durant els primers dies la concentració de visitants en el nostre stand va ser aclaparant”, assenyala Cem Peksaglam, CEO de Wacker Neuson ES. “L'ambient en la fira ha estat excel·lent i ens ha insuflat optimisme per encarar els propers mesos. L'edició d'aquest any confirma a Bauma com la fira capdavantera de la nostra indústria”.

Durant la setmana que ha durat la fira, Wacker Neuson ha pogut rebre a clients de tot el món, establint nous contactes i afermant les relacions amb els seus actuals clients.

El stand va rebre una visita singular ja el primer dia de fira, ja que durant la inauguració Wacker Neuson va poder informar de les novetats llançades en Bauma al ministre federal Dr. Peter Ramsauer. Als comandaments de l'excavadora 50Z3, el ministre de Transport, Edificació i Urbanisme va poder experimentar la qualitat del sistema d'excavació vertical (VDS), un dels valors diferencials de Wacker Neuson. En la seva visita, el ministre alemany va estar acompanyat pel també ministre d'Obres Públiques d'Indonèsia Djoko Kirmanto (aquest any Indonèsia era el país convidat en la fira).

El ministre de Transport, Edificació i Urbanisme, Dr. Peter Ramsauer, als comandaments de l'excavadora 50Z3 de Wacker Neuson...
El ministre de Transport, Edificació i Urbanisme, Dr. Peter Ramsauer, als comandaments de l'excavadora 50Z3 de Wacker Neuson.
La protecció del medi ambient és un aspecte que està guanyant en importància, com es va manifestar clarament en aquesta Bauma”, indica Cem Peksaglam. “En aquest sentit els professionals van mostrar interès en innovacions nostres com el sistema ‘dual power’ de les nostres miniexcavadoras que permet operacions lliures d'emissions, així com els nostres martells i destrossadors amb motors de dos temps i baixes emissions”. A més la participació del Grup en la iniciativa de VDMA cridada ‘Blue Competence’ dóna a Wacker Neuson un toc de distinció en matèria de productes eficients i ecològics, amb el segell RESSÒ: Ecològic i Econòmic.

Wacker Neuson també ha participat en una altra iniciativa de la VDMA denominada ‘Think Big’, consistent a informar i assessorar a joves estudiants sobre els atractius que ofereix treballar amb maquinària de construcció.

En aquesta edició de 2013, Wacker Neuson ha posat una especial èmfasi en les demostracions de maquinària i també ha estat acollit de forma molt positiva el Wacker Neuson Club.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis