Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Liebherr extrae conclusiones positivas de su presencia en Bauma 2013
Balanç del grup alemany després de la seva assistència a la fira muniquesa

Liebherr extreu conclusions positives de la seva presència en Bauma 2013

Redacció Interempresas25/04/2013
Liebherr ha tornat a tenir una presència destacada en la fira Bauma, exposant en una superfície de més de 14.000 m2 les últimes novetats que ha llançat per al sector de la construcció i la mineria. El grup alemany fa un balanç positiu d'aquesta nova edició, havent tancat un important nombre d'acords comercials i havent-hi assolit, en algunes àrees, superar les expectatives que s'havia creat per a aquesta trobada.

Moviment de terres

Joachim Strobel, director comercial de Liebherr-EMtec GmbH i de Liebherr-Hydraulikbagger GmbH, feia el següent balanç de Bauma 2013 després dels cinc primers dies de fira: “A l'àrea de tecnologia de moviment de terres, l'èxit de Bauma ha estat excepcionalment bo. Abans que la fira comencés no estava clar quin seria l'ànim inversor dels clients però després de cinc dies, podem assenyalar que hem tancat nombroses vendes. La demanda ha estat especialment alta per part dels mercats europeus occidentals i orientals, com per exemple Alemanya, Rússia, França, Holanda o Suïssa, així com d'Amèrica del Nord i Àfrica”.

Imagen

“Des de l'obertura del saló hem tingut més clients en el nostre stand que mai. I en les nostres converses amb els visitants ha quedat evident l'interès dels mercats més regulats per la maquinària equipada amb motors que compleixin amb els estàndards d'emissions marcats per la Stage IIIB. En aquest sentit, la decisió de revisar la nostra gamma completa de maquinària de moviment de terres es mostra com completament encertada, sobretot tenint en compte que no tots els nostres competidors estan actualment en condicions d'oferir equips que compleixin aquests estàndards. Al mateix temps, la nostra maquinària ofereix un menor consum de combustible”.

“Hem habilitat també un àrea per als nostres clients de mercats no regulats, en el qual hem exposat la maquinària que podem subministrar, per exemple, als països BRIC. Els clients també han mostrat un gran interès per la nostra maquinària compacta per al moviment de terres, on oferim una gamma única. A més, per descomptat, la nostra maquinària per a la manipulació de materials ha gaudit d'una alta demanda en la fira, la qual cosa s'ha plasmat en un nombre important d'operacions. En definitiva, en aquesta Bauma hem exposat un important nombre de novetats mundials, tant en moviment de terres com en manipulació de materials”.

Grues torre

Dominique Tasch, director general de Liebherr-Werk Biberach GmbH, amb responsabilitat en la comercialització a tot el món de les grues torre Liebherr, assenyalava: “La Bauma d'aquest any ha estat tot un èxit, havent superat fins i tot les nostres expectatives. Durant els primers dies hem venut prop de 100 grues torre de tots els models. Hem apreciat una gran demanda, entre altres llocs, des d'Europa Occidental, Índia, Sud-amèrica, Amèrica del Nord i Austràlia. Durant les converses que hem mantingut amb els visitants ha quedat clar que els nostres productes responen a les necessitats dels clients de qualsevol part del món. Els nostres grans estels han atret l'atenció dels visitants, com per exemple la grua 1000 EC-B per al muntatge d'aerogeneradors i plantes d'energia, o la 1000 EC-H, que és la major de la nostra gamma EC-H i que pot ser emprada en la construcció de preses, ponts, plantes industrials o en drassanes.

Imagen

Grues mòbils

Christoph Kleiner, director general de Liebherr-Werk Ehingen GmbH, amb responsabilitat en la comercialització mundial de les grues mòbils Liebherr, afegia: “En aquesta Bauma, hem tingut la millor arrencada de fira de la nostra història. Ja el dimecres havíem venut 55 grues mòbils, estant el centre d'interès principalment en clients arribats d'Amèrica del Nord, Regne Unit i Rússia. Va haver-hi expectació per conèixer els nostres nous models, com la LR 11000 (grua de cadenes d'1.000 tones) o les grues mòbils LTM 1300-6.2 i LTM 1060-3.1”.

Tecnologia del formigó

Mark Figel, director general de Liebherr-Mischtechnik GmbH, amb responsabilitat comercial en les vendes de la divisió de tecnologia de formigó de Liebherr, indicava: “La fira ha suposat un gran èxit per a la divisió de tecnologia de formigó, havent superat les nostres previsions. Hem pogut tancar nombrosos acords i hem apreciat un gran interès en productes com a nostra planta Mobilmix 2.5, que es presentava per primera vegada en la fira. Un altre èxit ha vingut de la possibilitat de mostrar per primera vegada les nostres bombes de formigó”.

Fonamentacions

Gerhard Frainer, director general de Liebherr-Werk Nenzing GmbH, amb responsabilitat comercial en la venda d'equips especials per a grans fonamentacions, així com grues de cadenes amb pesos inferiors a 300 tones, indicava: “Per a nosaltres, la Bauma ha estat més que positiva. Començàvem aquesta trobada amb grans expectatives i aquestes han estat satisfetes. Ja hem pogut completar algunes operacions importants i hem apreciat un notable interès en productes com el nostre perforador LB 44, que s'ha fet molt popular entre els clients. A més d'una comanda que ja teníem, hem rebut dues més de clients d'Azerbaijan, un d'ells amb l'implemento LRH 100.

Imagen

El nostre segon gran reclam en la fira ha estat la grua de cadenes híbrida HS 8300 HD, la primera unitat del qual serà subministrada a la tardor. En aquesta àrea de grues de cadenes també hem signat un important acord per al subministrament de quatre unitats de la LR 1300.

Les operacions tancades en Bauma representen l'actual situació del mercat, tenint les principals destinacions a Amèrica del Nord i Extrem Orient. Els mercats d'EUA, Canadà, Austràlia i Azerbaijan ofereixen així bones oportunitats”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis