Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Seppi M lanza en la feria Bauma la nueva fresadora multifuncional ‘Starsoil’

Seppi M llança en la fira Bauma la nova fresadora multifuncional ‘Starsoil’

22/04/2013

22 d'abril de 2013

La nova màquina trituradora / fresadora ‘Starsoil’ completa la gamma de trituradores de pedres i fresadores del sòl de la marca Seppi M. Aquesta fresadora de sòl multifuncional és alhora trituradora de pedres i trituradora forestal, i ha estat desenvolupada per a tractors entre 150 i 250 CV. Aquesta màquina fresa el sòl i els camins fins a 50 cm de profunditat. Fresa pedres fins a 30 cm de diàmetre i fusta de fins a 40 cm de diàmetre.

‘Starsoil’ s'integra perfectament entre la fresadora polivalent ‘Multiforst’ i la ‘Supersoil’, una trituradora / fresadora forestal encara més potent i de major pes. Els avantatges que presenta aquesta màquina enfront de la trituradora ‘Multiforst’, màquina de gran èxit entre els nostres clients, és la seva major potència i una major profunditat de treball.

Els camps d'ocupació més usuals són, com en les altres fresadores polivalents, el manteniment de camins rurals, l'eliminació de velles i modestes capes d'asfalt, la preparació de cultius, la preparació del sòl triturando ceps i branques de fruiteres que es trobin caiguts, així com treballs forestals.

Els patins permeten a la màquina penetrar en el sòl i aconseguir una profunditat màxima. El grau de trituración és regulable mitjançant una enclusa i una reixeta de desmenuzamiento. Un altre avantatge d'aquesta fresadora multifuncional és la transmissió. La transmissió d'engranatge cilíndric és especialment estreta, la qual cosa permet alliberar espai. El sistema de refrigeració integrat en l'engranatge cilíndric impedeix el sobrecalentamiento de la transmissió.

Com a opcional es troba disponible el sistema d'alineació del cardan Adam T per aconseguir una millor conformació del terreny. Aquesta anivellació homocinética protegeix el cardan i allibera a la presa de força del tractor d'una tensió inútil causada per un terreny irregular.

Per a un resultat de treball homogeni del sòl, ‘Starsoil’ pot ser equipada amb un corró compactador o d'una llepi niveladora, els dos complements amb anivellació hidropneumàtica.

Imagen
Per fi, contra la sortida de pedres i material, hi ha una protecció de dobles cadenes. La velocitat mitjana de treball és de 0,5 – 2 km, segons les condicions. Amples de treball disponibles: 175, 200, 225 i 250 cm.
Altres característiques:

Enganxi de 3 punts de 3ª cat. central fix posterior

Multiplicador de 1000 rpm amb limitador de parell integrat

Va capar regulable hidràulicament

Xassís anti-desgast amb plaques Hardox intercanviables, permet fer front a les condicions de treball amb alt desgast de manera eficaç

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis