Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Messe München y la asociación AEM crean una joint venture en Sudáfrica

Messe München i l'associació AEM creen una joint venture a Sud-àfrica

19/04/2013

19 d'abril de 2013

En el marc de l'estreta col·laboració que manté Messe München i l'Associació de Fabricants de Maquinària (AEM) en l'organització de fires internacionals per al sector de l'equipament per a construcció, ambdues entitats han anunciat la seva intenció de crear una joint venture, que té previst cridar-se bC Expo South Africa (Pty) Ltd., per potenciar la seva presència a Sud-àfrica.

En aquest sentit una de les seves primeres accions serà organitzar de forma conjunyeix la segona edició de la fira Bauma Àfrica, la primera edició de la qual tindrà lloc el proper mes de setembre a Johannesburg, organitzada per MMI South Africa (Pty) Ltd., filial 100% de Messe München.

Eugen Egetenmeier, director general de Messe München, es mostra convençut del potencial que ofereix aquest acord de col·laboració per a l'organització de Bauma Àfrica: “La veritat és que els nostres col·legues d'AEM ja han estat ajudant-nos en l'organització d'aquesta primera edició de Bauma Àfrica, per la qual cosa ens satisfà enormement que aquest esperit de col·laboració es plasmi ara en aquest acord per fundar la joint venture. Estic segur que això ens permetrà reclutar més expositors d'Amèrica del Nord perquè acudeixin a Johannesburg”.

Per la seva banda Dennis Slater, president d'AEM, afegia: “AEM està molt satisfeta de poder donar aquest nou pas en la relació amb Messe München. La nostra primera joint venture, bC Índia, s'està mostrant com un model d'eficiència i competitivitat al mercat global, i hem volgut buscar una extensió natural a aquest tipus de col·laboració. Àfrica ofereix grans oportunitats de creixement i per això AEM pretén promocionar i ajudar als seus associats per aprofitar les oportunitats que ofereix Bauma Àfrica”.

Messe München i AEM han col·laborat ja amb èxit en la Bauma Conexpo Xou – bC Índia, que en la seva estrena en 2011 ja va ocupar 88.000 m2 de superfície expositora.

Empreses o entitats relacionades

Firamunich, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis