Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Greencities convoca el programa de comunicaciones científicas y la 2ª Bienal de Edificación Sostenible

Greencities convoca el programa de comunicacions científiques i la 2ª Biennal d'Edificació Sostenible

17/04/2013
La quarta edició de Greencities, Fòrum d'Intel·ligència aplicada a la Sostenibilitat Urbana, que se celebrarà del 2 al 3 d'octubre en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma), torna a incloure al seu ampli espai d'activitats el programa de Presentació de Comunicacions Científiques, a més de convocar la 2ª Biennal de Projectes d'Edificació Sostenible.

Així, a través d'aquest programa de comunicacions, acadèmics, investigadors, estudiants de doctorat, professionals, directius d'empreses i experts tindran la possibilitat d'exposar els seus treballs sobre les temàtiques que engloba l'esdeveniment: mobilitat sostenible; eficiència energètica en enllumenat i espais públics; smartcity; aprofitament sostenible dels espais urbans; i eficiència energètica en edificació i rehabilitació.

cal destacar que en les dues edicions anteriors van concórrer un total de 69 comunicacions, reunint en l'esdeveniment a empreses de referència amb projecció internacional, universitats i entitats especialitzades en el desenvolupament de solucions de construcció i edificació eficients. Aquestes comunicacions estan disponibles a la pàgina web del saló: www.greencitiesmalaga.com

D'altra banda, al costat del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Màlaga, es convocarà la 2ª Biennal d'Edificació Sostenible, a fi d'establir un marc de suport i difusió per a les iniciatives arquitectòniques compromeses amb el bon fer en l'àmbit mediambiental, social i econòmic. A aquest certamen es podran presentar projectes construïts o ja visats al moment de la seva celebració.

Aquesta biennal vol contribuir a mostrar els assoliments d'un sector involucrat en l'ús eficient de l'energia i els recursos naturals, generador dels espais saludables i confortables que la societat demanda.

Els projectes presentats deuen haver-se desenvolupat seguint criteris de sostenibilitat quant a rehabilitació i recuperació de teixits urbans, criteris d'eficiència, de reducció de la demanda energètica, de recursos naturals i de generació de residus, entre uns altres. A més, les temàtiques en les quals se centraran aquests treballs giraran entorn de l'edificació, tant de nova planta com de reforma, rehabilitació o restauració; i d'altra banda sobre urbanisme des del punt de vista de la planificació, tant en definició de la trama urbana com de l'espai públic.

Així mateix, un comitè d'experts format per representants del món professional i acadèmic seleccionarà algunes d'aquestes propostes –tant de la biennal com del programa de comunicacions- per a la seva exposició oral; mentre que els visitants al saló podran conèixer tots els projectes presentats a través dels panells exposats a la zona expositiva.

El termini per a la presentació de treballs en tots dos certàmens finalitzarà el proper 8 de juliol. Tota la informació sobre aquest tema pot consultar-se a la web de l'esdeveniment www.greencitiesmalaga.com i en el telèfon 952 04 55 00.

Empreses o entitats relacionades

Greencities & Sostenibilidad - Ferias y Congresos de Málaga

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis