Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aserluz apuesta por Graphispag como nuevo referente ferial para el sector del rótulo luminoso

Aserluz aposta per Graphispag com a nou referent firal per al sector del rètol lluminós

18/01/2013

18 de gener de 2013

Aserluz, l'associació que representa al sector del rètol lluminós del nostre país, i Fira de Barcelona han aconseguit un acord de col·laboració per impulsar la participació d'empreses de retolació i indústries afins en graphispag.digital i Graphispag, salons dedicats a la comunicació gràfica i visual, la celebració de la qual s'alterna cada dos anys. D'aquesta manera, tant graphispag.digital com Graphispag seran els nous referents firals i punt de trobada dels gairebé 300 professionals d'aquesta especialitat que són membres de l'entitat.

En virtut d'aquest acord, Aserluz estarà present en la propera edició de graphispag.digital, que tindrà lloc del 17 al 20 d'abril en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, promovent la participació com a expositors dels seus associats, que es beneficiaran d'avantatges econòmics en la contractació de la seva stand. Així mateix, l'entitat mostrarà els millors treballs de retolació realitzats en l'últim any per empreses de publicitat lluminosa i artística del nostre país a través de la convocatòria dels Premis Aserluz. El nom del guanyador, així com el del segon i tercer premi, es decidirà per votació popular durant la fira. El 20 d'abril es fallarà el resultat del concurs i tindrà lloc el lliurament de guardons.

Paral·lelament, Aserluz desenvoluparà una sessió formativa dedicada al sector del rètol lluminós en l'Image&Print Corner de graphispag.digital i proposarà casos d'èxit i aplicacions de retolació per a l'àrea d'innovació del saló. Per la seva banda, graphispag.digital realitzarà pròximament una trobada sectorial a Madrid amb el sector del rètol que reunirà a fabricants i clients per conèixer les seves inquietuds i principals reptes en la seva activitat.

Creada en 1977, Aserluz té per missió la defensa dels interessos dels empresaris industrials i comerciants de rètols lluminosos del nostre país. L'entitat se sustenta sobre delegats regionals i professionals individuals de diferents províncies i té entre les seves prioritats il·lusionar, motivar i dinamitzar el treball dels fabricants de rètols, intentant millorar la qualitat de les seves activitats i condicions de treball, apostant especialment per la formació.

En aquest sentit, la col·laboració iniciada amb graphispag.digital aporta al món de la retolació sinergies comercials amb la indústria gràfica amb la qual comparteix proveïdors i clients i amplia les possibilitats de contactar amb nous usuaris de comunicació gràfica i visual. A més, crea el marc adequat per intercanviar experiències i compartir espais de formació.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Empresarios de Rótulos Luminosos e Industrias Afines
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    03/10/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis