Inka Palet, S.L. - Palets de fusta

Inka-Palet

Palets: de fibra de fusta premsada, lleugera i resistent

Fotografia de Palets
Els palets Inka estan fabricats a partir d'una combinació de fusta i resines sintètiques, modelats a alta pressió i alta temperatura. Del resultat s'obté una paleta de fibra de fusta premsada, lleugera i resistent en la seva manipulació amb capacitat de càrrega dinàmica d'1.250 kg.

Per les seves característiques econòmiques, la seva aplicació universal, el seu maneig segur i pel seu fàcil transport, els palets Inka, es presenten com l'alternativa ideal per al transport, la manipulació i el magatzematge dels seus productes.

Forma i disseny.

El seu encaix perfecte assegura un impecable apilat, aportant una major seguretat en la seva manipulació.

Pel seu format és un palet compacte i resistent, de maneig fàcil i lleuger, sense perill de claus ni cargols que podrien danyar la mercaderia. Les seves vores arrodonides i els seus peus cònics faciliten el retractilado i no perjudiquen el material d'embalatge.

Higiènics.

Per la seva fabricació a alta temperatura i alta pressió (sistema Werzalit) queden totalment esterilitzats contra microorganismes (paràsits, plagues, fongs, insectes, etc.) que poden afectar a la fusta.

La seva forma monopieza totalment tancada protegeix al producte contra la humitat i la brutícia. El seu percentatge d'humitat és del 6% al 8%.

Aptes per a l'exportació.

Els Inka-Palet són la solució als reglaments per als exportadors a Austràlia, Estats Units, Canadà, Mèxic, Brasil, Xile, Xina, Nova Zelanda i Sud-àfrica, aconseguint així que les noves normatives no repercuteixin en les seves relacions comercials amb aquests països.

L'objectiu d'aquestes normatives és evitar la possible entrada de plagues, insectes o paràsits procedents d'altres països que es puguin trobar en la fusta, si no està tractada o sotmesa a un procés de fabricació que garanteixi la total esterilització de la fusta.

La solució resideix en els palets Inka. Les autoritats reguladores han confirmat, que els palets de fusta premsada Inka, en estar fabricats a alta temperatura i alta pressió, compleixen els requisits de les noves reglamentacions d'entrada. D'aquesta manera, s'estalvien despeses addicionals en tractament dels palets.

Inka-Palet disposa dels corresponents certificats aprovats per les autoritats competents de cada país que garanteixen la normativa vigent.

Reducció de costos.

Amb els palets Inka s'obté una rendibilitat màxima de l'espai disponible.

S'obté una reducció en costos de transport i magatzematge per la seva forma encajable que fa possible que en 2 metres d'altura puguin apilar-se de 50 a 70 palets.

També s'obté una reducció en costos de manipulació. El seu pes és sempre constant, de 3 a 4 vegades inferior al pes del palet convencional. Facilita el transport i suavitza el desgast de tots els elements de la cadena de producció.

Ecològic Ressò-Palet.

Els palets Inka contribueixen a la preservació dels recursos naturals. En el seu procés de fabricació utilitzen fusta usada i subproductes d'indústries madereras.

És un palet totalment reciclable una vegada acabat el seu cicle de vida.

Està dissenyat per poder ser reutilitzat a un cost més econòmic.

Models segons les seves mesures.

Existeixen 7 models diferents dels palets Inka segons les seves mesures des de 400 x 600 mm, fins a 1.000 x 1.200 mm, i amb una capacitat de càrrega que oscil·la des dels 250 kg fins als 900-1.250 kg.