Domino Amjet Ibérica, S.A.U. - Màquines per a impressió termogràfica

Domino V120i

Impressora per transferència tèrmica: per a la codificació digital en la línia de producció

Fotografia de Impressora per transferència tèrmica
La impressora V120i de Domino és idònia per a productes envasats, tant en formadores horitzontals HFFS, com en verticals VFFS i etiquetadores, a través d'una àmplia gamma d'aplicacions per a alimentació i salut.

El capçal digital amb resolució de 300 dpi és capaç d'imprimir logotips així com textos sobre una extensa àrea oferint una major capacitat de codificació. això garanteix un codi llegible i durador.

Un rellotge de temps real permet que dades variables tals com a informació sobre la data i l'hora, s'actualitzin automàticament entre impressions sense intervenció manual, minimitzant el risc de costosos errors de codificació.

La selecció de missatges emmagatzemats WYSIWYG garanteix canvis de treball sense errors de manera ràpida.

En el mateix equip s'ofereix la manera Intermitent o Continu, i l'opció de mà dreta o esquerra de manera ràpida per poder adaptar-se a les diferents necessitats de cada aplicació.

La V120i pot imprimir des de baixes fins a altes velocitats (10-750 mm/s). L'escalfador del capçal d'impressió integrat garanteix una qualitat de codificat constant, fins i tot funcionant a baixes temperatures.