Dnc, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Dnc, S.A.
Llinars, 1 Pol. Ind. Montguit
08480 L'Ametlla del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938401022   +34‑661661291  
🖷:  +34‑938493445
w:  www.dncpackaging.com
Fabricació de maquinària per a l'embalatge

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Dnc, S.A.

DNC és una companyia especialitzada en el disseny, fabricació, comercialització i servei posventa de maquinària de final de línia per al sector de l'embalatge. La seva presència està estesa mundialment, trobant les seves màquines al mercat nacional, als diferents països de la Unió Europea i fins als països més llunyans com Estats Units, Austràlia, Sud-àfrica, Índia, Malàisia, Brasil, ...

L'activitat actual de DNC consisteix a fabricar i vendre màquines i a atendre i donar solucions adequades a cadascuna de les diferents necessitats dels clients. Entenent-se amb això el proveir d'un producte final adequat, un servei postvenda eficaç i ràpid, tant en el lliurament de recanvis, en l'atenció d'incidències o reparacions i en les consultes amb els departaments Tècnic i Comercial.

L'empresa proveeix de solucions al mercat. O, dit d'una altra manera, proporcionen sistemes que resolen problemes concrets dels clients, per la qual cosa el posicionament està orientat a constituir-se com la companyia capdavantera en solucions d'embalatge innovadores, que satisfacin completament les necessitats dels mercats nacionals i internacionals.

Per a això, ofereixen tres classes de solucions: estàndard, adaptades i integrades. La diferenciació és l'adaptació i customización que poden imprimir a les solucions, tant si es tracta de sistemes simples com de sistemes complexos o integrats.
Un altre aspecte a destacar és la qualitat en el treball, la qual és una prioritat constant en els processos i organització avalada a més amb la certificació ISO 9001 des de l'any 2000.