Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispag.digital reunirá soluciones de tecnología gráfica para innovar los productos impresos
Juntament amb Sonimagfoto&Multimèdia, acollirà el Congrés Internacional Image&Print World

Graphispag.digital reunirà solucions de tecnologia gràfica per innovar els productes impresos

Redacció Interempresas06/07/2012

6 de juliol de 2012

Del 17 al 20 d'abril, torna a Fira de Barcelona Graphispag.digital amb l'últim en processos, programari, fluxos de treball i equips d'impressió digital, a més de materials, suports, sistemes d'acabats, disseny i altres serveis gràfics. Participaran els subministradors capdavanters de tecnologia gràfica digital amb solucions per a la creació de nous productes impresos que estimulin i garanteixin el futur del negoci gràfic. El saló coincidirà amb Sonimagfoto&Multimèdia. Tots dos esdeveniments impulsen el congrés internacional Image&Print World on experts mundials parlaran de les innovacions i tendències que estan reinventant l'activitat de la indústria de la comunicació gràfica.
Imagen
Organitzat en col·laboració amb Graphispack Associació, Graphispag.digital 2013 presentarà les últimes novetats en aplicacions que obren noves oportunitats de negoci a les empreses gràfiques i de sectors afins. Els nous equips d'impressió digital, les tecnologies híbrides, el web-to-print, la realitat augmentada, l'electrònica impresa o la impressió en 3D centraran l'atenció dels més de 18.000 visitants que s'esperen. El saló també mostrarà nous materials i suports, així com millores en l'acabat i personalització de productes impresos. Es preveu la presència de més de 250 marques representades en uns 120 stands que ocuparan el Pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Connectat amb Sonimagfoto&Multimèdia

Els sectors de la comunicació gràfica, la fotografia i la imatge comparteixen equips, processos i materials. Per això, Graphispag.digital coincidirà amb Sonimagfoto&Multimèdia, mostrant tot el cicle de la imatge: des de la seva captura fins a la sortida sobre qualsevol dispositiu, impressió inclosa.

Aquesta aliança ja es va donar en 2011 quan Sonimagfoto&Multimèdia i Graphispag –la major fira de la indústria gràfica espanyola–, es van celebrar alhora, reforçant l'oferta i potenciant les sinergies comercials i de serveis. El balanç va ser molt positiu per a les empreses participants.

En aquesta edició, Sonimagfoto&Multimèdia reunirà productes i serveis per a la captura, emmagatzematge, edició, processament i sortida de la imatge; sistemes d'àudio i video multimèdia; accessoris i consumibles; equips d'estudi i per a fotògrafs professionals; serveis per a la imatge i Foto Art. A més, tindrà un important vessant cultural, formativa i tecnològica amb exposicions fotogràfiques inèdites, jornades, cursos, tallers, conferències i demostracions multimèdia per a professionals i afeccionats del món de la imatge.

Imagen

Image & Print World

En la seva propera edició, Graphispag.digital i Sonimagfoto&Multimèdia impulsen un congrés internacional amb la presència d'experts mundials que fitaran la tecnologia i definiran les tendències que estan transformant el model de negoci i el producte gràfic. Coneixement i experiència a través de conferències, taules rodones i casos d'èxit per posicionar-se millor en un mercat en continu canvi i poder respondre, així, a les necessitats dels nous clients.

Les sessions combinaran continguts tècnics amb la seva aplicació a l'àrea dels negocis per incrementar competitivitat i millorar els resultats de les empreses. Serà un congrés on es parlarà de solucions de negoci per a la imatge i la impressió.

Imagen

Un comitè tècnic format per representants d'empreses subministradores, d'entitats professionals, de sectors de demanda i del món acadèmic està treballant en la definició del programa i en la recerca dels millors ponents internacionals. També es presentarà un estudi quantitatiu i qualitatiu sobre l'estat d'implantació de la impressió digital.

Els eixos temàtics sobre els quals giraran les sessions de l'Image&Print World són: el procés complet de la gestió del color; publicació en digital; impressió sobre múltiples mitjans; disparar i crear; noves oportunitats de negoci a través de les xarxes socials; com innovar: distribució i retail + web to print, i panoràmica global de la indústria gràfica.

Imagen

Altres activitats

A més del congrés, Graphispag.digital acollirà jornades, presentacions i seminaris promoguts per entitats i empreses del sector. També destacarà el Design Corner, un espai de conferències entorn de l'actualitat del disseny gràfic i de presentació de best practises complementat amb un àrea de networking i exposicions.

D'altra banda, Graphispag.digital repetirà les sessions diàries de la Jornada Jove —dirigides als grups d'estudiants de centres de formació en arts gràfiques i escoles de disseny—, que ofereixen informació pràctica per veure el saló, detectar tendències i trobar les principals novetats que presenten els expositors. Així mateix, durant la fira tindrà lloc el lliurament dels Premis Marco d'Or que reconeixeran els millors treballs realitzats a Espanya en 2011 i 2012, utilitzant la serigrafia, tampografía o impressió digital sobre qualsevol suport, bé únicament amb aquestes tècniques o en combinació amb altres sistemes d'impressió.

Imagen

Trobades sectorials

Prèviament a la seva celebració, Graphispag.digital iniciarà, amb la col·laboració de Feigraf i de diverses associacions sectorials provincials, una nova gira de trobades sectorials per diverses ciutats espanyoles i Lisboa per prémer l'actualitat i detectar les necessitats i reptes de la indústria gràfica ibèrica. De caràcter més formatiu i oberts a un major nombre de professionals, es combinaran reunions, taules rodones, debats i conferències. A més d'escoltar al sector, es pretén aportar també la visió d'experts en alguns dels temes que avui més preocupen a les empreses gràfiques: oportunitats de creixement, noves aplicacions en digital, necessitats del client final, canvi en el model de negoci, etc.

foto

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis