Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack presenta en Interpack algunos de los contenidos de la edición del 2006

Hispack presenta a Interpack alguns dels continguts de l'edició del 2006

11/04/2005

11 abril 2004

El Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack, aprofitarà la celebració de Interpack (21 al 27 d'abril) a Düsseldorf (Alemanya) per presentar al mercat europeu l'oferta comercial i alguns dels continguts que conformaran la seva pròxima edició, que se celebrarà del 27 al 31 de març de 2006 a les instal·lacions del recinte Gran Via M2.

Hispack serà present a Interpack com a expositor directe juntament amb l'Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària per a Envàs, Embalatge, Embotellat i la seva Grafisme (AMEC-Envasgraf) en un estand situat al Palau 13 - Stand C-81 i de forma representada en l'estand de la Confederació Espanyola d'Empresaris de Plàstics (ANAIP), ubicat al Palau 9 - Stand D-04.

Per als organitzadors d'Hispack, la internacionalització és un dels principals eixos d'actuació per a la pròxima edició del saló, de manera que Hispack sigui un referent per als mercats naturals d'exportació del sector i, alhora, sigui un punt d'atracció de mercats potencials que incrementin la dimensió de la fira. Per aquest motiu, el Saló Internacional de l'Embalatge està definint, en col·laboració amb les associacions sectorials representades en el Comitè Organitzador, els principals eixos d'actuació per incrementar la presència d'empreses i professionals estrangers al saló. Dins del Comitè s'ha creat una comissió interna de treball en la qual col·laboren activament ANAIP i Amec-Envasgraf,, entre altres entitats, que està identificant els mercats d'interès per al sector espanyol, per tal de dur a terme diferents accions per donar a conèixer i promocionar el saló entre empreses, entitats, associacions sectorials, cambres de comerç, fires i líders d'opinió relacionats amb la indústria del packaging en diferents països. Les oficines a l'estranger de Fira de Barcelona també treballen en aquesta estratègia d'internacionalització. Hispack acollirà diverses missions inverses, trobades empresarials i la visita de nombroses delegacions de professionals estrangers.

Hispack ocuparà un total més de 125.000m2 bruts d'exposició (que suposen 65.000m2 nets d'estands) en els palaus 1, 2 i 3 del recinte Gran Via M2 de Fira de Barcelona. Els sectors d'activitat que estaran presents en Hispack són: Maquinària i accessoris d'Envàs i Embalatge. Maquinària i equips d'embotellament. Maquinària per etiquetatge, codificació i marcatge. Maquinària per a processos de fabricació de productes a envasar; Matèries primeres. Materials i mitjans d'Envàs i Embalatge. Productes auxiliars; PLV Publicitat al Lloc de Venda; Logística. Manipulació, emmagatzematge i distribució. Medi ambient. Recuperació, Tractament i Reciclatge. Empreses de Consultoria, enginyeria i serveis afins.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria para Plástico y Caucho
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona
Plastics Europe Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis