Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fishbam pone en marcha un nuevo laboratorio piloto de investigación
Pavelló 5, stand C60

Fishbam engega un nou laboratori pilot d'investigació

Redacció Interempresas03/05/2012

3 de maig de 2012

Com a resposta a la incessant demanda dels seus clients, Fishbam està desenvolupant actualment noves i innovadores tècniques en el sector de l'esterilització, i referent a això, està duent a terme un important projecte en les seves instal·lacions. D'aquí naixerà un nou laboratori pilot d'investigació, denominat Ikerlab by Fishbam, que estarà operatiu en aproximadament 2 mesos.
La nova unitat pilot neix per donar resposta a aquest gran nombre d'empreses que tenen problemes especials en la definició dels seus processos d'esterilització, mantenint així les propietats organolépticas i eliminant qualsevol risc que pogués aparèixer, independentment del tipus de producte que sigui. Amb més de 30 anys al mercat de l'alimentació, Fishbam ha adquirit gran experiència en el sector, i especialment en el desenvolupament d'autoclaus d'esterilització i pasteurització, que és un dels seus principals productes, i que d'ara endavant passaran a denominar-se Berotech by Fishbam.
Imagen
A més, en la seva obstinació per la innovació contínua, Fishbam segueix desenvolupant nous tipus i models d'autoclaus rotatives. Aquestes autoclaus porten en el seu interior un tambor concèntric al cos de l'autoclau, en el qual s'allotgen els carros plens d'envasos. Generalment, presenta avantatges per a productes líquids, salses o similars en els quals la transmissió de calor és principalment per convecció. D'aquesta manera, l'agitació fa que augmenti la velocitat d'aquest tipus de transmissió de calor i que la calor no exerciti sempre en el mateix punt (aquest està variant constantment).

Les seves autoclaus estan preparats per a l'esterilització d'aliments envasats per a tot tipus de formats: llaunes d'alumini, llaunes d'hojalata, tarros de vidre, borses, envasos PET, etc. Les màquines es fabriquen en acer inoxidable AISI 316 i/o 304, són molt robustes i senzilles d'usar i a més ressalten pel seu gran acabat. Aquestes màquines ofereixen diferents configuracions i grandàries, des d'1 a 8 carros i d'1 a 2 portes. També, dissenya autoclaus de laboratori, de grandària més reduïda.

Les seves autoclaus estan preparats per a l'esterilització d'aliments envasats per a tot tipus de formats
Totes les màquines disposen de control automàtic del procés per mitjà d'un microprocessador amb capacitat per triar fins a 100 programes diferents, i que regula a cada moment les variables de temperatura, pressió i temps segons el programa establert. El maneig d'aquest control automàtic és senzill i intuïtiu per a l'usuari.

A més de la seva fabricació, Fishbam també realitza els serveis d'instal·lació i reparació dels aparells a pressió. Actualment, el departament de R+D+i de l'empresa treballa en diferents projectes per desenvolupar sistemes d'esterilització, i investiga en la millora contínua del programari de control de les seves màquines.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    05/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis