Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Yaskawa presenta en Hispack el nuevo robot delta 'MPP 3'
Pavelló 1, stand C321

Yaskawa presenta en Hispack el nou robot delta 'MPP 3'

Redacció Interempresas25/04/2012

25 d'abril de 2012

Alta capacitat de càrrega, àmplia àrea de treball i una velocitat excepcional: el nou robot delta 'MPP 3' per a tasques exigents de picking que la marca presenta en Hispack, complementa la gamma de producte Motoman de Yaskawa. Aquest nou desenvolupament significa que la implementació de línies completes per a l'embalatge és ara possible utilitzant exclusivament productes d'aquest fabricant, amb totes les avantatge que això comporta.

Des de la recollida de borses, caixes i pots en la indústria alimentària fins a la manipulació d'hòsties en l'assemblatge de panells solars, la gamma de possibles aplicacions per al nou robot delta és enorme. Les seves dimensions compactes permeten un estalvi de l'espai en les instal·lacions ja que es pot col·locar damunt de les cintes transportadoras. La nina estàndard és compatible amb una àmplia gamma de pinces diferents. A més, amb la protecció de classificació IP 65, és fàcil de netejar. Independentment del disseny específic de l'aplicació, el robot flexible delta es caracteritza per tenir un avantatge primordial: combina la velocitat del dissenyo delta amb una capacitat de càrrega alta i una gran àrea de treball.

En aquest robot de 4 eixos amb sistema de cinemàtica paral·lela, el quart eix, anomenat eix de la nina, és significativament més forta que en els altres models. Això li permet moure càrregues de fins a 3 kg a una velocitat sense precedents: el robot pot aconseguir un màxim de 230 cicles per minut (el més ràpid de la seva categoria) amb un abast de 1300 mm. Els transportadors poden treballar a una velocitat de fins a 120 m/min.

El nou robot delta 'MPP 3' és el protagonista en el stand de Yaskawa
El nou robot delta 'MPP 3' és el protagonista en el stand de Yaskawa.

Línies d'embalatge d'un sol proveïdor

El rendiment dels robots MPP 3 es maximitza en relació amb els robots d'embalatge de final de línia. Com a nou membre de la família de productes Motoman, pot ser òptim en combinació amb altres productes de la gamma per formar solucions completes amb la tecnologia integrada a la perfecció. El resultat és una línia completa d'envasament d'un sol proveïdor: des de la recollida del producte fins a la preparació final dels palets per al seu transport. Una possible aplicació pràctica: el robot delta utilitza la seva pinça de buit per agafar el producte en el seu envàs primari –per exemple un paquet de caramels– i amb una alta velocitat ho col·loca en una caixa de cartró o en una safata de poca profunditat. En la segona operació, el robot de 5 eixos MPK 2 de Motoman pren el relleu. Amb la seva pinça aerodinàmica i les seves 400 mm de llarg de l'eix Z, és ideal per a la càrrega de caixes i safates més profundes. Amb una capacitat de càrrega de 2 kg, realitza 133 cicles per minut. Aquest procés complex i d'alta velocitat és administrat pel programari de gestió Motopick. Aquest programari controla tant les funcions integrades de processament d'imatges com el seguiment dels transportadors. La col·locació correcta del producte adequat queda automàticament assegurada en tot moment. A més, Motopick proporciona a l'operador del sistema un interfície fàcil d'usar, ideal per a la integració ràpida i senzilla de nous formats.

La resta de processos d'envasament per als corresponents components pre-agrupats exigeixen robots per a càrregues pesades, com els robots de 4 eixos Motoman MPK 50. Aquest robot té una capacitat de càrrega de fins a 50 kg i un radi de treball de 360°. La sèrie de robots Motoman MPL, dissenyats per a operacions de paletizado, compten amb la més àmplia gamma de robots de 4 eixos al mercat. Cobreixen capacitats de càrrega des dels 80 fins als 800 kg i altures de paletizado fins als 3 metres. Una vegada més, les solucions de programari integrals s'encarreguen del control del procés de tot el sistema de paletizado i de fins a sis cintes transportadoras.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis