Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La diversidad de soluciones para el envasado lleva el nombre de Multivac
Pavelló 4, stand C40 (Bta) i Pavelló 3, stand C347 (Hispack)

La diversitat de solucions per a l'envasament porta el nom de Multivac

Redacció Interempresas24/04/2012

24 d'abril de 2012

Multivac Packaging Systems Espanya presenta en Hispack&Bta la seva gran gamma de productes, com les termoselladoras i termoformadoras d'altes prestacions, entre elles la nova línia Baseline, amb els models F 100 i F 200, el llançament oficial de la qual es realitza en la fira. En el seu stand d'Hispack, els visitants poden comprovar in situ els avantatges del model compacte R 145, amb disseny Multivac Clean Design, per envasar productes mèdics estèrils.
En la Bta, Multivac presenta al públic especialitzat productes com la termoselladora de gamma alta T 700 en una línia d'envasament integrada. La màquina equipada amb dues pistes és adequada sobretot per treballar amb safates petites i rodones. La seva velocitat i moviments s'ajusten automàticament a la producció que es desitgi i, d'aquesta forma, treballa de forma segura i eficient. El desapilado de safates es duu a terme mitjançant un desapilador del la empresa Carsoe. La línia exposada en la fira està equipada amb un mòdul de manipulació H130 amb robot de 4 eixos encarregat de col·locar els envasos llests en caixes.
La termoformador R 095 és una dels equips exposats per Multivac en el seu stand de Bta&Hispack
La termoformador R 095 és una dels equips exposats per Multivac en el seu stand de Bta&Hispack.
Multivac presenta també una màquina per elaborar envasos ‘PrePack’. Es tracta d'una termoformadora d'altes prestacions, del tipus R 535, equipada amb una plegadora i una etiquetadora transversal MR 635. La R 535 està equipada amb un sistema d'alineació MBS 110 amb detector de metalls integrat que s'encarrega d'alinear els envasos. Gràcies al seu innovador sistema de calaixos i a les formes abatibles de forma elèctrica, la R 535 garanteix un canvi de forma senzill i el fàcil accés a les formes. Amb el concepte ‘PrePack’, Multivac presenta un envàs innovador amb una gran acceptació en la secció de refrigerats. Els envasos semblen contenir embotits tallats en el moment.

Bta, aparador de llançament de Baseline

La nova línia de termoformadoras Baseline, amb els models F 100 i F 200, envasen productes de tot tipus de forma automàtica, higiènica i rendible. Estan concebudes per processar una àmplia gamma de materials d'envasament, i compten amb un disseny que facilita la seva neteja, així com amb l'alta tecnologia i estàndards de qualitat de Multivac. Les termoformadoras F 100 i F 200 estableixen un nou estàndard en el seu segment, especialment en relació a la qualitat d'envasament, facilitat de neteja i seguretat del procés.
Les termoformadoras Baseline, F100 (esq.) i F200 (dta.), envasen productes de tot tipus de forma automàtica, higiènica i rendible...
Les termoformadoras Baseline, F100 (esq.) i F200 (dta.), envasen productes de tot tipus de forma automàtica, higiènica i rendible.
Amb la T 300, Multivac presenta un model de màquina amb el qual les empreses petites podran iniciar-se en l'envasament automàtic d'aliments en safates. La T 300 segella al voltant de 20 envasos MAP cada minut. L'ajust de format és molt fàcil ja que el canvi de format sense eines es realitza amb l'ajuda d'un programari.

La companyia dóna també un nou impuls al mercat a Barcelona amb l'innovador concepte d'envasat 'Mylar Cook' COOK. Es tracta de làmines d'embutición profunda desenvolupades especialment per a la preparació d'aliments a altes temperatures i a un màxim de 218 °C. El producte en qüestió es cuina en el forn o en el microones dins de l'envàs tancat. Així es conserven les aromes, vitamines, minerals i la jugosidad pròpia del producte durant la cocció.

Novetats per a l'envasament de productes mèdics

En Hispack (Pab. 3, stand C347), Multivac presenta, entre altres màquines, el model compacte R 145 amb disseny Clean Design, indicat per envasar productes mèdics estèrils. Gràcies a l'estructura modular, la R145 es pot ampliar molt fàcilment i adaptar així òptimament a les necessitats dels fabricants.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    05/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis