Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Satisfacción en Itene por los resultados de su nuevo web

Satisfacció a ITENE pels resultats del seu nou web

31/07/2003

31 juliol 2003

Des de la seva presentació oficial a Hispack 2003 (Saló Internacional de Envàs i Embalatge) fa quatre mesos, el portal www.envaseyembalaje.com , impulsat per ITENE, s'ha convertit en el referent en línia per al sector, on prop de 4.000 empreses ja han dipositat la seva confiança, per tal de millorar les relacions entre productors i consumidors d'envasos i embalatges.

En aquests mesos, s'han millorat i ampliat els continguts i serveis oferts, amb l'objectiu d'aportar a l'usuari un coneixement global i d'utilitat per a interactuar amb el mercat. Així mateix, la web compta amb un cercador d'empreses per materials (plàstic, metall, cartró, fusta, etc.) I un llistat complet i detallat d'aquelles que estan adherides.

Aquest espai de trobada entre l'oferta i la demanda del sector d'envàs i embalatge aposta per ser un marc especialitzat que faciliti la interacció entre indústries fabricants i usuàries.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis