Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cinco Premios Liderpack logran un WorldStar for Packaging 2011

Els envasos espanyols presentats per Hispack i Graphispack Associació, entre els millors del món

Cinc Premis Liderpack aconsegueixen un WorldStar for Packaging 2011

Redacció Interempresas19/12/2011

16 de desembre de 2011

Una ampolla amb decantador incorporat; un embalatge de cartró per transportar motors d'automòbil; una terrina per a tomàquets cherry amb autoservei i abrefácil; un sistema per portar plantes i una línia de sacs per a ciment. Són cinc dels set premiats en Liderpack 2010 que han representat a Espanya en el concurs mundial d'envàs i embalatge WorldStar for Packaging, a Croàcia, on han aconseguit un guardó.

La participació dels Liderpack en aquest certamen ha estat patrocinada pel saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació. Els WorldStar for Packaging premien cada any els millors envasos del món i fixen els estàndards d'excel·lència internacional en disseny i fabricació d'envasos i embalatges. En aquesta edició han participat un total de 243 treballs de 33 països, dels quals han resultat guardonats 137.

L'ampolla Martin Berasategui System

Imagen

És una creació de la companyia Estal Packaging, de Sant Feliu de Guíxols (Girona). En el seu desenvolupament van participar la signatura catalana i l'equip de cuina del cuiner basc que dóna nom a l'envàs. L'ampolla decanta els pòsits del vi i els reté en el seu dipòsit inferior, amb una conseqüent millora de la qualitat i criança del brou.

Terrina Solanum per a tomàquets cherry

El disseny d'aquest envàs, no només permet contenir el producte, sinó rentar i servir directament els tomàquets en el plat. Tot això, gràcies a un obre fàcil que es pot tornar a tancar, i a un orifici per on extreure els cherry. La terrina és de la madrilenya Dynaplast Ibèrica d'Embalatge, ideada per a la cooperativa hortofrutícola Granada-La Palma.

Imagen

Trixi Box-plantes

És un embalatge multiusos de cartró reciclable i reutilitzable de el Grup BdeB, de Palma de Mallorca. Compta amb doble compartiment per transportar amb comoditat dos tests alhora. Destaca per la seva resistència, la seva facilitat i rapidesa de muntatge, per ser apilable i paletizable, a més de per ser un suport publicitari innovador.

Imagen

Un embalatge per a motors: Heavy-Duty

Tecnicarton, d'Almussafes (València), ha aconseguit el premi WorldStar for Packaging 2011 per la seva solució Heavy-Duty, un embalatge compost per un palet, un cos i una tapa de cartró ondat cuádruple d'elevada resistència i fàcil maneig per transportar i emmagatzemar motors d'automòbil i que substituye als habituals embalatges de fusta.

Imagen

Color per al gris ciment

És el que caracteritza a la línia d'envasos que la barcelonina Indica ha creat para Ciments Molins. Envasos que incorporen noves línies cromàtiques i un llenguatge basat en els plànols de les edificacions.

“Els envasos i embalatges espanyols obtenen molt bons resultats en aquest concurs mundial, en el qual destaquen especialment per la seva creativitat, disseny i innovació. En aquests últims anys hem aconseguit de mitjana que el 75% dels Premis Liderpack que presentem tornin amb aquest reconeixement internacional”, assegura el secretari general de Graphispack Associació, Ignasi Cusí, qui va assistir a la sessió del jurat celebrada en Grantham (Regne Unit).

Imagen

En els WorldStar for Packaging poden participar aquells envasos que guanyen certàmens nacionals reconeguts per la World Packaging Organisation (WPO), que en el cas d'Espanya són els Premis Liderpack. El jurat decideix si un treball és mereixedor d'un guardó per comparació amb altres envasos de la seva mateixa categoria, valorant especialment el procés de fabricació i la innovació que aporta.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona
Tecnicarton, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis