Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 250 expositores han confirmado ya su presencia en Graphispag 2011
L'organització espera rebre la visita de 40.000 professionals del sector

250 expositors han confirmat la seva presència a Graphispag 2011

Redacció Interempreses13/01/2011

13 gener 2011

Fira de Barcelona acollirà entre el 22 i el 26 de març Graphispag , fira que reunirà totes les novetats en maquinària i accessoris per als diferents sistemes d'impressió i per als acabats i transformació, a més de l'última tecnologia gràfica digital i una variada oferta de materials , suports i consumibles. A tres mesos per a la celebració de l'esdeveniment l'organització ja ha confirmat la presència de 250 expositors directes, que han reservat uns 20.000 metres quadrats.
El sector amb més presència serà el de Graphispag Digital (preimpressió, impressió digital, serigrafia i tampografia)
El sector amb més presència serà el de Graphispag Digital (preimpressió, impressió digital, serigrafia i tampografia).

A Graphispag 2011 participaran els principals subministradors de la indústria gràfica que trobaran a la sala un eficaç marc per assessorar els seus clients i potencials compradors sobre els equips que millor s'adaptin a les seves necessitats de producció per al nou escenari que sorgeixi amb la recuperació econòmica. S'esperen més de 40.000 visitants.

El president del Comitè Organitzador, Miquel Heredia, explica: "Veurem un Graphispag més petit que el de fa 4 anys, ja que per la crisi les empreses estan reduint la contractació d'espai. No obstant això, tots els sectors que conformen l'oferta del saló estaran molt ben representats amb la participació de les principals empreses i subministradors de cada especialitat ". Per Heredia, "Graphispag tindrà lloc en un moment clau per prendre decisions de futur que ajudin a les empreses gràfiques a posicionar-se i preparar-se per la recuperació". En aquest sentit, els professionals trobaran tant en l'oferta comercial del saló com en el seu congrés i jornades respostes per a "encertar en les seves inversions de tecnologia, optimitzar i actualitzar els equips ja instal, buscar nous mercats i aplicacions del producte imprès, o especialitzar" , afegeix Heredia.

A tres mesos de la celebració de Graphispag, ja han confirmat la seva presència 250 expositors directes que han reservat 20.000 metres quadrats nets de superfície en els pavellons 2 i 3 de Gran Via

Més de 300 estands i unes 500 marques representades

A tres mesos de la celebració de Graphispag, ja han confirmat la seva presència 250 expositors directes que han reservat 20.000 metres quadrats nets de superfície en els pavellons 2 i 3 de Gran Via. Entre ells, participen una vintena d'empreses estrangeres de Bèlgica, Canadà, Suïssa, República Txeca, Alemanya, Estònia, Finlàndia, Regne Unit, Itàlia, Països Baixos, Portugal i Suècia. Fira de Barcelona preveu que Graphispag reuneixi el març més de 300 estands amb unes 500 marques representades.

El sector amb més presència serà el de Graphispag Digital (preimpressió, impressió digital, serigrafia i tampografia) amb gairebé el 35% dels expositors, seguit del de transformació i acabats amb el 25% de l'oferta comercial i el de maquinària i accessoris per a imprimir que suposarà el 20% del saló.

L'organització espera aquest any la visita de més de 40.000 persones
L'organització espera aquest any la visita de més de 40.000 persones.

Més oportunitats de negoci

Graphispag 2011 coincidirà amb Sonimagfoto & Multimèdia, la fira de fotografia i imatge, el que amplia l'oferta comercial a l'abast dels professionals gràfics i conseqüentment, genera noves sinergies i oportunitats de negoci.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis