Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cinco de los nueve concursantes españoles obtienen un Worldstar 2010

Cinc dels nou concursants espanyols obtenen un Worldstar 2010

03/11/2010

3 novembre 2010

Espanya ha aconseguit cinc premis WorldStar, dels nou Liderpack presentats. En aquesta edició van participar quaranta països, amb 250 treballs en total que van ser avaluats per un jurat internacional compost per 24 membres. Espanya ha competit amb països com la Xina, Estats Units, Japó i Holanda.

La sessió de jurat va tenir lloc el passat 15 de setembre a Istanbul, Turquia, i com a representant d'Espanya en el jurat va assistir Ignasi Cusí, secretari general de Graphispack Associació i secretari del Jurat Liderpack, constatant un any més l'alt nivell de la competició internacional , així com l'exigència dels membres del Jurat de la WPO-World Packaging Organisation-. (La WPO és una organització no governamental sense ànim de lucre, amb la seva secretaria instal·lada a Estocolm, Suècia).

Liderpack és un concurs que es convoca cada any sota el Saló Internacional de l'Envàs i Embalatge, Hispack, i Graphispack Associació, i és l'únic acreditat per presentar-se al certamen internacional més prestigiós dels WorldStars For Packaging.

Els participants del país guanyadors d'un WorldStars Formació Packaging 2010 han estat: Peques Papiya! Multicereals, EDV Packaging Solutions SLU; Heineken "I-Amb", JMG / Garrofé Disseny, Germaine, Cartonajes Salines; Trixi Box Sushi Catering, Grup BdeB 2006; i Tecni Box Transport Mercaderies Perilloses, TECNICARTON.

La cerimònia de gala de lliurament de trofeus es celebrarà durant la fira de Interpack a Düsseldorf el maig 2011, d'acord amb la rotació de seus de la cerimònia per tot el món, que fan coincidir aquestes gales amb una Assemblea General de la WPO, mentre que la sessió del Jurat, també itinerant per tot el món, a la tardor, es fa coincidir amb l'altra Assemblea General (són dues l'any). Els guanyadors podran fer servir aquest reconeixement en la seva línia de comunicació i suports publicitaris, afegint valor a la imatge i prestigi de la seva empresa i del producte guardonat.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis