Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack apuesta por la continuidad

Hispack aposta per la continuïtat

01/03/1996
El comitè organitzador del Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack, preveu millorar i optimitzar per a 1997 els aspectes bàsics de la darrera edició de la fira, però dins del principi de continuïtat, segons va anunciar el seu director, Xavier Castells, en donar a conèixer les línies mestres de l'estratègia organitzativa de la fira.

Hispack 97 tindrà lloc al recinte Montju <c 1 de Fira de Barcelona del 3 al 7 de febrer de 1997. S'estima que hi haurà 400 estands, amb un total de 500 expositors directes i 1.100 indirectes. Es calcula també que el nombre de visitants rondarà la xifra de 30.000.

El president del comitè organitzador d'Hispack és, des del passat mes de juliol, Miquel Heredia, en substitució d'Antonio Algueró, que va morir el març de 1995. Heredia era fins ara vicepresident del certamen.

Entre els aspectes bàsics que caracteritzen el certamen es troba la representativitat sectorial, la major cobertura possible de tots i cadascun dels segments i activitats que componen el món de l'envàs, l'embalatge i el PLV i la també major difusió internacional del Saló, en especial en auqellos mercats i àrees geogràfiques vinculades directa i tradicionalment amb l'oferta nacional.

Hispack 97 intentarà atraure i integrar el màxim nombre de solucions i empreses relacionades d'una o altra forma amb la maquinària i materials.

Informació: Fira de Barcelona. Tel: (93) 2332000. Fax: 2332299.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis