Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un embalaje de comida para llevar y un expositor de productos dermocosméticos, lo mejor de los Premios Líderpack 09
Fira de Barcelona i Graphispack Associació premien els envasos i la PLV més innovadors de l'any

Un embalatge de menjar per emportar i un expositor de productes dermocosmètics, el millor dels Premis Líderpack 09

Redacció Interempreses18/01/2010

18 gener 2010

En la desena edició dels Premis Líderpack , corresponents al 2009, s'han concedit 17 guardons i s'ha atorgat la distinció 'el millor del concurs' en packaging i en publicitat en el lloc de venda (PLV) a Trixi Box Catering, un embalatge de menjar per emportar, ja Repavar, un expositor de productes dermocosmètics, respectivament. Els Premis Líderpack, convocats pel saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació, reconeixen els envasos, embalatges i elements de PLV més innovadors fabricats cada any a Espanya.

Amb dos guardons en les categories de 'alimentació' i 'altres' i la distinció 'el millor del concurs en packaging', Trixi Box Catering (fabricat per l'empresa mallorquina Grup BdeB 2006, Serveis Empresarials, SLU) ha estat el gran triomfador d'els Líderpack 2009. Es tracta d'un embalatge de cartronet reciclable i reutilitzable per a transportar menjar preparat amb una sola mà. De gran resistència, incorpora dues safates per fred o calent, o per menjar i beguda i els seus tancaments eviten vessar el contingut. Una altra varietat d'aquest embalatge, el Trixi Box Crispetes, dissenyat per la mateixa companyia, ha aconseguit un altre Líderpack en la categoria 'transport'.

Repavar, expositor de productes dermocosmètics, ha guanyat el premi 'el millor del concurs' en publicitat en el lloc de venda (PLV)...
Repavar, expositor de productes dermocosmètics, ha guanyat el premi 'el millor del concurs' en publicitat en el lloc de venda (PLV).
Els nou premis Líderpack representaran a Espanya en els WorldStars for Packaging 2010

Els altres Líderpack en packaging han estat: el pack Heineken 'I-AMB', que incorpora LED verd per il·luminar l'ampolla de cervesa realitzada en alumini i el pack 'Volkswagen' per a la presentació d'una nova gamma de vehicles comercials, tots dos de JMG . Garrofé Disseny, SL, l'envàs de 'Peques Papiya! Multicereals ', fabricat per EDV Packaging a partir de materials de molt alta barrera per garantir l'estabilitat i el sabor de l'aliment durant 12 mesos, el estoig contenidor de diversos productes cosmètics de Germaine, presentat per Cartonajes Salinas, SL; l'etiqueta transparent de polipropilè del condicionador & mascareta Perfectcare, impresa en flexografia i serigrafia per Relleus Egara, el conjunt d'embalatges en cartró ondulat Tecnibox per al transport industrial de coixins de seguretat d'automòbil, dissenyat per TECNICARTON, SL, i l'envàs per a fruites deshidratades Canister, obra de Puigfalcó Associats .

Trixi Box Catering, un embalatge de menjar per emportar, ha guanyat el premi 'el millor del concurs' en packaging
Trixi Box Catering, un embalatge de menjar per emportar, ha guanyat el premi 'el millor del concurs' en packaging.

Aquests nou Premis Líderpack representaran a Espanya en els WorldStars for Packaging 2010, el més important certamen internacional d'envàs i embalatge.

En PLV, l'empresa barcelonina Unió Pack ha estat la més destacada amb l'expositor Repavar, que en poc espai aconsegueix un gran impacte visual, integrant els productes dermocosmètics. La signatura Zedis ha aconseguit dos Líderpack amb sistemes de PLV per presentar una consola de videojocs i una gamma de televisors i Tot Display ha estat reconeguda per la seva expositor de sòl per a la marca de desodorant Axe.

En Disseny Jove, s'han premiat els envasos per menjar preparat 'Cuines del món', de Xavier Oliach Fabregas, i 'Piknic del Raval', d'Oriol Panades Magriña, tots dos estudiants de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i el disseny de 'Moritz Premium', dels alumnes de l'Institut Europeu di Design, Ana Maurizot i Lander Soriano.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis