Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cien empresas participan en la Asamblea Anual de Graphispack Asociación

Cent empreses participen en l'Assemblea Anual de Graphispack Associació

15/07/2009

15 juliol 2009

El passat 30 de juny, Graphispack Associació , l'Associació Espanyola de Subministradors per a les Arts Gràfiques, Envàs i Embalatge, va celebrar l'Assemblea General Ordinària, que cada any realitza durant aquestes dates, en el nou Campus Nord de l'Escola de Negocis Iese, en Barcelona, on Antonio Argandoña, professor d'Economia de Iese, va impartir una conferència sota el títol 'Situació actual i perspectives de l'Economia espanyola'.

Prop de 100 empreses associades de diferents especialitats van estar presents, així com els set presidents de les agrupacions sectorials que formen part de l'Associació amb el president de l'Associació reelegit l'any passat per segon mandat consecutiu, Javier Riera-Marsá i el nou secretari general de l'Associació Ignasi Cusí.

Durant l'assemblea es van destacar les novetats de l'associació: la incorporació d'una nova agrupació a l'Associació Aifbop (Agrupació Ibèrica de Fabricants de borses de Paper), el canvi de nom d'una agrupació ja existent, Assumeixi, per Institut Espanyol de l'Envàs i embalatge, així com la recent creació d'un club, el Club Espanyol del Packaging.

Vista general de l'Assemblea Anual de Graphispack Associació
Vista general de l'Assemblea Anual de Graphispack Associació.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis