Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispag cumple pronósticos
Els expositors confien en la reactivació del sector gràfic

Graphispag compleix pronòstics

Redacció PU15/03/2003
El Saló Internacional de les Indústries i Comunicacions Gràfiques, Graphispag, va tancar el passat diumenge 16 de febrer les portes de Gran Via (Montjuïc 2) de Fira de Barcelona, arribant a la xifra de 55.000 visitants prevista inicialment.
En aquesta edició els expositors de Graphispag han valorat especialment el nombre de contactes professionals realitzats al llarg d'aquesta setmana. Molts d'aquests contactes es materialitzen posteriorment en comandes de compra ferms, de manera que les empreses participants consideren que el saló, que organitza Fira de Barcelona en col·laboració amb l' Associació Graphispack, ha resultat un excel lent revulsiu perquè el sector gràfic comenci la seva esperada reactivació econòmica, un any i mig d'incertesa.

En aquesta ocasió, Graphispag ha reunit l'oferta de 1.850 empreses de 35 països representades en 480 estands, el que suposa un 6 per cent més de participació d'expositors que en la passada edició celebrada el 1998. Pel que fa a les seves dimensions, Graphispag ha ocupat 43.319 m 2, un 15 per cent més respecte a l'anterior edició. Graphispag 2003 s'ha pogut veure en funcionament la cadena gràfica al complet incloent el món de la serigrafia, tampografia i impressió digital, els expositors van participar també el saló. A més, durant el certamen es va fer el lliurament dels premis Serigraph d'aquest any (fallats l'octubre de 2002), a càrrec del ministre de Ciència i Tecnologia, Josep Piqué. Durant els dies de celebració de Graphispag, els visitants del saló van poder assistir a una breu presentació audiovisual que mostrava ininterrompudament els nou treballs guanyadors d'aquest concurs, amb els seus especificacions tècniques

Segons el president del Comitè Organitzador, Lluís Maria Ginjaume, en aquesta convocatòria Graphispag ha demostrat el potencial econòmic de la indústria gràfica i la transformació en què està immersa el sector per la progressiva implantació de les noves tecnologies. La digitalització dels fluxos de treball, la integració de processos en la cadena gràfica; màquines d'impressió i manipulació més versàtils, amb millors prestacions i menors temps de producció, equips i consumibles de directe a planxa més moderns i assequibles; materials i suports més lleugers, resistents i ecològics; tintes per a multitud d'aplicacions; plotters ink-jet de gran format, equips d'impressió digital d'alta qualitat, són només alguns exemples que el que ha pogut veure a Graphispag 2003.

Com a complement de l'oferta comercial, Graphispag ha desenvolupat un extens programa d'activitats per a tots els segments professionals representats en el sector gràfic. Congressos, jornades tècniques, seminaris, exposicions culturals amb continguts de qualitat a mida de les necessitats formatives del sector s'han celebrat al llarg de tota la setmana.

La propera edició de Graphispag tindrà lloc a Fira de Barcelona l'any 2007

Fly Car va ser guanyador de la secció d'impressió tampogràfica sobre plàstic per aquest cotxe de carreres
Fly Car va ser guanyador de la secció d'impressió tampogràfica sobre plàstic per aquest cotxe de carreres


Premis Serigraph

Aquests són els premis del concurs Serigraph relacionats amb la impressió sobre suports plàstics

SERIGRAFIA

  • Impressió sobre Plàstics: a) Pla. "Jornades SAS", realitzat per Art Plus, SL de Barcelona.

TAMPOGRAFIA

  • Impressió sobre Plàstics: B) Tridimensional. "Lister Storm-24 h. Le Mans 1996", realitzat per Fly Car Model, SL de Ibi (Alacant).

IMPRESSIÓ DIGITAL

  • Impressió sobre Plàstics: a) Pla. "Bvlgari", realitzat per Sundisa, SA de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis